Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy készül szőlőből a bor?

Hogy készül szőlőből a bor?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 22:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezt sajnálom ami történt, de ez most nem tartozik ide, hogy bunkó legyél, annak semmi köze az előző életedhez, mert sajnos ezt látom nem felejtetted el. Mert ahogy látom már előtte is leszóltál valakit, pedig csak ő is azt írta 4.-ben tanítják. Sajnos ilyen hozzáállással ne várd, hogy hozzád máshogy viszonyuljanak az emberek. :(
2009. szept. 2. 20:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Okoskám! Csak te írtad azt hogy 4.-dikbe tanítsák más nem! Inkább megkérdőjelezték! Ja,és arra nem gondoltál hogy a balesetem után újra kellett tanulnom mindent! voltak fontosabb dolgok is a bor készítésinél amit újra "tanultam!"pl.: kik a szüleim? Kik a rokonaim,merre laknak? az ételek neve! Suli.....Neked eszedbe jutna hogy PONTOSAN hogy készül el a bor? Nagyából tudtam eddig is! úgyhogy "ÜDVÖZÖLLEK!"
2009. szept. 2. 21:09
 13/24 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora paraszt vagy b@zd meg! Ki a f@szt érdekel, hogy mi történt előző életedben. Csak annyit, írtam hogy egy gyökér vagy és ezt nem felejtetted el (sajnos). De kár ezt tovább ragozni és fölösleges ilyenekről beszélni mert ezt egyszerűen nem érted meg "okoskám" (a te szavaiddal élve). Mert akkora paraszt vagy hogy kilóg a kapa a pofádból, ez az írásaidból is kiderül. Én ezennel lezártam.
2009. szept. 3. 08:01
 14/24 A kérdező kommentje:
Nemhogy a kérdésemmel törődnél hogy normális választ írjál Majom! Jó lenne ha valaki akkorát lebaszna neked hogy a szaros gatyád a szádon jöjjön ki kivasalva! Szemtelen vagy! De szerintem nem írtam neked újdonságot ezzel?!
2009. szept. 3. 13:55
 15/24 anonim válasza:

Nagy vonalakban:

a szöllőböl kipréselik a levét ez a must aminek magas a cukortartalma. Az erjedés során az élesztők ezt a cukortartalmat alakítják át alkohollá.

Természetesen sokmindenre oda kell figyelni pl a hőmérsékletre.

2009. szept. 5. 11:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Looser!!
2009. szept. 5. 19:44
 17/24 A kérdező kommentje:
11:57! Köszi szépen! Legalább majd meglátja az a......az az anyámasszony katonája hogy lehetett erre a kérdésre rendesen is válaszolni! Még egyszer köszike neked!
2009. szept. 5. 21:17
 18/24 A kérdező kommentje:
19:44! Nem tudtál válaszolni a kérdéseimre azért írtál nekem ilyenek mert nem akartad a kérdésem szó nélkül hagyni! Igaz Tökfej? Legyél hozzám őszinte! Kérj bocsánatot s majd meggondolom hogy elfogadom-e?!
2009. szept. 5. 21:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem azért írtam ezt, mert tényleg egy looser vagy! Egy láma!
2009. szept. 7. 09:02
 20/24 A kérdező kommentje:
Majom! azt hiszed hagyom magam? Tévedsz!!!! Hehehe!!Velem nem bírsz el,próbálkozz mással! Sok szerencsét!
2009. szept. 8. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!