Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy készül szőlőből a bor?

Hogy készül szőlőből a bor?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 22:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Majom, Okoskám" :D Jobb dumád nincs te szerencsétlen! Az ilyen embert még az anyja se szereti! A szülők is jobban tették volna, ha azon a bizonyos napon elmennek moziba, vagy apád egy zsebkendőben fejezi be. Akkor egy ilyen genetikai hulladékkal kevesebb lenne a földön mint te.
2009. szept. 9. 07:29
 22/24 A kérdező kommentje:
A te szüleidnek kellett volna mozizniuk! Az olyan szülőknek mint amilyen a tieid is azoknak nem való gyerek mert nem tudnak gyereket nevelni! Csak nézz maGADON VÉGÉG MILYEN VAGY? Gondolkozz el a dolgokon és aztán írj te Mocskos Paraszt!( milyennek neveltek? Az ilyenek válnak drogossá,börtöntörtelékké...stb.....) Te melyik vagy? Melyik úton haladsz? És most már elég belőled! Viselkedj egy kicsit!
2009. szept. 9. 09:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Végig néztem magamon, de arra jutottam, hogy nem vagyok se drogos se börtöntöltelék, még életemben egy füves cigit sem szívtam el! Nevelésre visszatérve, szerintem normálisan felneveltek, egyetemet végeztem, mérnök ember vagyok nyelvvizsgával, ellenben veled. Jó ha a 8 általánost befejezted ezzel az IQ-val. üdvözletem
2009. szept. 9. 13:08
 24/24 anonim válasza:
Kedves kérdező te lehetsz vagy 10 éves, és valószínűleg, ezrét nem tudod, hogy is készül a bor.
2011. febr. 20. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!