Hogyan tudnám "tartósítani" a boromat?
Figyelt kérdés
Kis mennyiségben, az udvaron termett szőlőből készült, elég jó minőségűre sikeredett boromból szeretnék néhány palackkal eltenni. Azokba a palackokba tölteném, amiket korábbról összegyűjtöttem.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan érhetném el a tartósságot, azt, hogy ne "virágosodjon be", és a frissességét megőrizze?
Jó megoldás e az, ha a lezárás előtt egy porszemnyi borként szórok a palackba? Nem veszíti el ezután a színét?
A válaszokat előre is köszönöm.
2013. nov. 5. 16:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!