Hogyan tudnám eladni a boromat?
Figyelt kérdés
Hirdetésre nem jelentkeznek,kocsmában sem kell pedig semmi baja a bornak csak nagy a kínálat felénk,falun.2012. aug. 10. 21:53
2/3 anonim 

válasza:

Hát vigyázni kell mert elvileg nem adhatnád el és már halottam olyanról akit lecsuktak érte mert újságban hirdette meg és másnap már ott voltak a vámosok és az apehkosok . Ha jól tudom az ürgének volt 500l bora és lecsukták érte pár évre ( tavaly volt ) .
De szerintem mondjad az ismerőseidnek , barátaidnak hogy ha tud valakit aki akar venni bort annak mondják hogy te adsz el . Így talán találsz rá vevőt . Vagy ha olyan faluban laksz ahol alig járnak a határőrök akkor talán a kapura is ki írhatod .
3/3 anonim 

válasza:

Próbáld meg tágabb körben meghirdetni, akár a közeli településeken és ajánlgasd az ismerőseidnek is, rendezz borkóstolót talán megkóstolják és ízlik nekik akkor vesznek is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!