Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan tudnám legyőzni ivásba?...

Hogyan tudnám legyőzni ivásba? (nemszoktunk ilyet csinálni, de van egy kis rivalizálás közöttünk)

Figyelt kérdés
Spanommal versenyt fogunk inni, kb ugyanolyan az alkatunk és ugyanannyira birjuk a piát.Hogyan tudnék egy kicsit "csalni"?Olvastam olyat hogy zsírt kell enni előtte.Ilyesmi ötletekre lennék kíváncsi.
2012. máj. 7. 21:42
 1/4 anonim válasza:

fél-1 órával az ivás előtt egyél meg egy nagy adag babgulyást előtte meg mekiben 3-4 sajtburgert.

babgulyás helyett lehet más is csak én azt szoktam annyi a lényeg hogy jó sűrű kaját egyél.

és ha teheted ivás közben is nasizz valamit.

2012. máj. 7. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen ezt hallottam már, meg margarinnal is. Mindenesetre egyél valamit, mert üres hassal nem sokra viszed.
2012. máj. 7. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Zsír, olaj, kimész slozira és kihányod.
2012. máj. 7. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerintem valami pörköltet fogok meg zsírt :))
2012. máj. 7. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!