Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért eszek sokat, ha iszok?

Miért eszek sokat, ha iszok?

Figyelt kérdés
A családunkba pont fordítva van. A többiek nem esznek, rá se bírnak nézni a kajára olyankor, én pedig meg tudnék enni egy egész lovat is akár, olyan beles vagyok. :D Mondjuk amúgy se vetem meg a jó kajálásokat, de ittasan szabály szerűen zabálok. Régebben sokszor hánytam, de mostanában nem, pedig már többet is falok.

2013. okt. 20. 20:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom a családod miért nem eszik olyankor.. Minden normális ember megéhezik az alkoholtól. Étvágyat csinál, ezzel párhuzamosan viszont tompítja az érzékeket és ennek megfelelően nem érzed ha már jóllaktál. Így gyakorlatilag hányásig tudod magad enni. Ezzel én is így vagyok, és egyébként minden ismerősöm is. A családodban valami furcsa dolog történhet. :)
2013. okt. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!