Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha jövő márciusban töltöm a...

Szecsuánicsi kérdése:

Ha jövő márciusban töltöm a 18. életévemet akkor jövő január 25-én kiadják az alkoholos italokat a boltokba?

Figyelt kérdés

2013. okt. 1. 16:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem nem adják ki én ugy hallotam a nővéremtől hogy a barátjánál a boltban elkérték a személyit hogy megnézzék betöltötte-e már.
2013. okt. 6. 20:53
 12/15 anonim válasza:
Már csak azért sem nézik csak az évet mert lehet, hogy december 30-án tölti valaki a 18-at és azt követő januárban évszám szerint lehet megvan a 18, de lényegében még akkor csak 17 múlt pár nappal
2013. okt. 7. 14:06
 13/15 anonim válasza:
Javítom nem a 18-at hanem a 17-et :) bocsánat
2013. okt. 7. 14:07
 14/15 anonim válasza:
Ha elkérik egyáltalán a személyid, akkor napra pontosan nézik. Az eladók nem csesztetésből csinálják, hanem mert nem lenne olyan jó buli több szazezer forintot kifizetni csupán "jófejségből", én sem adom ki senkinek.
2013. okt. 8. 07:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden harmadik kisboltban kiadják 10 éveseknek is, és minden másodikban nem kérnek személyit, ha már kinézel 16-nak. Ha nem adják oda, mész a következőbe, ha ott sem, a következőbe. 5-ből 1-ben 99% hogy kiadják.
2013. okt. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!