Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most kaptam egy álláslehetőség...

Most kaptam egy álláslehetőséget, amikor dolgozni kezdenék (jövő év január), akkor lesz a lányom 2,5 éves, oviba nem veszik fel, bölcsődébe van esély?

Figyelt kérdés
Ahol lakunk nincsen bölcsi,csak pár községgel arrébb. Szerintetek,van rá valami esély, hogy felveszik?Ha esetleg nem, akkor ti mit tennétek?
2012. szept. 24. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha bölcsibe nem veszik fel (az esélyre nem tudok mit mondani, nem ismerem az ottani intézmény telítettségét, stb.), akkor mérlegelni kell: tud-e esetleg nagyszülő vigyázni rá napközben? Vagy bármely más rokon, barát, akárki, akiben megbízol annyira, és tudná vállalni. Ha nem, akkor nincs mit tenni.
2012. szept. 24. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha van másik anyuka, aki hasonló korú gyerekkel van otthon, lehet elvállalná a fizetésed egy részéért cserébe. Erre csak fél évig lenne szükség, mert aztán 3 éves korától mehet a gyerek oviba. Ha anyagilag ez nem is éri meg nektek, akkor is érdemes elgondolkodni rajta, mennyire fontos h megtartsd a munkahelyed. De persze először mindenképp a bölcsit próbáld meg, hátha!
2012. szept. 24. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megkérdezem a bölcsődét, bár egy ismerősöm kisfia is nehezen került be, nekik az volt a szerencséjük, hogy egy rokonukhoz be tudtak jelentkezni állandó lakcímre.Ha ez nem sikerülne, azt hiszem keresünk valakit, ahogyan a kedves második válaszoló is írta.
2012. szept. 24. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézz körül, hogy van-e családi napközi. Nem olcsók, de ideiglenesen, amíg nem lesz ovis, szerintem megéri...
2012. szept. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!