Jövő január 17-re vagyok kiírva, mennyi esélye lehet annak, hogy még idén megszületik a babám?
Eddig nem is gondolkodtam ezen a nagy boldogságtól.
Aztán eszembe jutott,hogy én is 10 nappal korábban érkeztem,17 nap az pedig csak 2,5 hét.
Félreértés ne essék, NEM ezt szeretném,csak eljátszottam a gondolattal,hogy így akár kétesélyes is lehet a dolog...
Simán lehet még idei babád.
Az hogy Te mikor születtél nincs kapcsolatban azzal hogy a Te babád mikor fog világra jönni.
De 2-héttel korábban simán megszülethet és persze túl is hordhatod. Ezt nem lehet tudni.
Igen de 3 esélyes, még februári gyerek is lehet. én 10 nappal hodtam túl, de 15 nappal is túlhorhatod, habár akkor már császároznak ha sehogy nem indul be.
17 nappal is jöhet simán elöbb. gyereknek késöbb az a jó ha minél távolabb van a szülinapja a nagy ünnepektöl.
aki az ünnepek környékén születik a születés napja mindig kicsit kisebb, kevesebb az ajándék, majd felnött korba már egybe mosodik az ünepekkel.
Bizony, akár februári baba is lehet belőle.
Ismerősöm augusztus 16-ra volt kiírva és szeptember 4-én szült.
Én ahogyan figyelgetem a születés történeteket, általában a 39 és a 41 hét között születnek a babák, az pedig még január bőven.
Lehet, hogy még az idén megszületik, de szerintem nagyobb az esélye a februári babának, mint a decemberinek.
Kedves kérdező!
Megkérdezhetem, hogy mikor írtak ki hány hetesen?
Mert engem még nem írtak ki de valószínűleg ekörül leszek én is.
Elég korán,még 5 hetes pár naposan voltam dokinál.
Az hogy kiírva,mondjuk erős kifejezés így,hogy még ennyire az elején járok. De mivel én pozitívan állok hozzá a dolgokhoz,és természetesen semmi baj nem lehet.
Ez a számítás az utolsó menstruáció alapján történt,nem a baba méretei alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!