Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha jövő márciusban töltöm a...

Szecsuánicsi kérdése:

Ha jövő márciusban töltöm a 18. életévemet akkor jövő január 25-én kiadják az alkoholos italokat a boltokba?

Figyelt kérdés

2013. okt. 1. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak ha betöltötted, márciusban.
2013. okt. 1. 16:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel szerintem te a szülinapod után se vegyél...
2013. okt. 1. 17:53
 3/15 A kérdező kommentje:

Az utolsónak csak annyit mondok,hogy év szerint már 18.éves vagyok,és közben kiderült,hogy kiadják a boltban,mert évet néznek nem hónapokat....

Ennyi ésszel,mint ami neked van nem oltogatnék másokat.

2013. okt. 1. 20:28
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát öcsisajt biztos, hogy nem adják ki! A kereskedelemben dolgozom, szóval tudom. Még pont a születésnapodon sem adhatják ki neked, csak az azt követő napon.
2013. okt. 2. 07:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Vegyél piát háznál.
2013. okt. 2. 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:
N
2013. okt. 4. 10:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Ne bántsd a kettest! A 18 évet is napra számolják,nem pedig évre. Én sem akkor rúgtam be amikor az évébe léptem, hanem akkor mikor betöltöttem
2013. okt. 4. 10:56
 8/15 anonim ***** válasza:

Jó ember! A szavakat, ahogy használod, tényleg nem kell neked még piát venned... A válasz pedig, hogy tuti nem! Te kérdeztél, itt válaszolnak, te pedig leosztod őket a szarba, mikor neked nem tetsző válasz érkezik?

Mindenhol év, hó, nap pontosan nézik. MINDENHOL!!! a Tescoban, a Sparban, a trafikokban a Mari néni sarki kisboltjában és természetesen a vendéglátó helyeken is! sőt, tapasztalat, hogy a strandi büfékben is, ha felmerül a gyanú, hogy nem lehetsz még 18, akkor addig semmit alkoholt nem kapsz ki, amíg nem rohansz el a személyidért és igazolod, hogy igenis vagy NAPRA PONTOSAN ELMÚLT 18 ÉVES! Ennyi...

2013. okt. 5. 09:42
 9/15 Dr. Szennyai Mária válasza:
Természetesen nem, - felteszem, kérik a személyi igazolványát, a boltokBAN, - csak a betöltés napja után kaphat bármit, amit korhoz kötve ír elő a törvény. Addig esetleg magyar nyelvtan tudását mélyítse el.
2013. okt. 5. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Semmi értelmes dolog nem jut eszedbe születés napodra?
2013. okt. 6. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!