Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 1 dl 90%-os szesztől (amit...

1 dl 90%-os szesztől (amit patikában lehet kapni) mennyire rúg be egy gyakorlott ivò,55 kg-os nő, ha 2 dl üdítővel van keverve?

Figyelt kérdés
Mennyit kell inni ahhoz,hogy màsnap ne emlékezzek az elmùlt napra,de az ivás után is azért eléggé "magamnàl legyek"?Köszi előre is a vàlaszt!
2013. aug. 5. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Eléggé össze-vissza a kérdésed. Patikában 60%-ost lehet kapni. Ne emlékezz, de eléggé magadnál legyél? Nem megy. (Ird meg, hogy mit akarsz elérni (priviven) Talán segithetek.
2013. aug. 5. 16:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Ok,köszi,írtam privit!
2013. aug. 5. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A "filmszakadás" jelensége egyéni dolog, van akinél van, (változó mennyiségű alkoholtól) van akinél nincs.

Én nem tudok annyit inni, hogy ne emlékeznék mindenre.

Akkor nem emlékszem, ha már elájulok, annyit iszom, de ha magamnál vagyok, akkor mindenre emlékszem.

van, akinek nagyon kevéstől is filmszakadása van.

Szóval ezt így nem lehet megmondani.

Egyébként a többi dolog, amire rákérdeztél, az is még vagy 23 dologtól függ, abszolút megválaszolhatatlan a kérdés.

2013. aug. 5. 18:01
 4/8 Phoney ***** válasza:

Rossz drogot választottál, alkohollal a legtöbb ember hamarabb éri el a beájulást, mint a filmszakadást.

Ja, és az ivás előtti dolgokat nem lehet az alkoholtól elfelejteni... az alkohol nem töröl emlékeket – a filmszakadás úgy működik, hogy az ember nagyon berúg, és onnantól nem jegyez meg semmitse, ezért is nem emlékszik másnap.

2013. aug. 5. 21:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Ok,köszi!
2013. aug. 6. 01:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Ellőzőekhez hozzátenném, hogy ilyen kevés alkoholtól se ájulás, se filmszakadás nem várható, esetleg ha melegben, éhgyomorra iszik.

Én ajánlanám az aspirint, ha filmszakadást akarsz, meg felejteni dolgokat. Arra igyál rá, de akkor csak óvatosan a piával, ne egyből sokat, mert annak detox lehet a vége.

2013. aug. 6. 14:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem,ok,köszi!;)

És mennyit lehet ráinni akk kb és mennyi idő elteltével és mennyi idő alatt igyam meg?

2013. aug. 6. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Aspirinnel csak óvatosan..

Ennyi erővel ihatnál Vodka-Bomba-Kataflánt is..

Ha mégis tolod, akkor először egy kisebb adag, és fél óra múlva, ha még élsz, tolod a kövit..

2013. aug. 7. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!