Gyakorlott bevásárlók! Melyik üzlet a drágább: spar vagy coop?
Heló!
Én úgy vettem észre, hogy a Spar. Ott mi már csak sajtot szoktunk venni, ha arra járunk - arról nem is szólva, hogy nem éppen jó minőségű áruik vannak.
A coop sokkal drágább, mint bármelyik. Több helyen laktam már és ilyenkor kb mindig más üzlet volt legközelebb, így össze tudtam hasonlítani. Most Spar-okkal vagyok körülvéve és nekem ez vált be legjobban, szerintem jók a saját márkás termékeik és árban is sokkal jobban jövök ki. Ennél max a Lidl, és a Penny olcsóbb ,de ott nem mindent vennék meg.
20/L
A coop jóval drágább!
Drága boltok a coop, cba, aldi pl.
Olcsóbbak valóban a lidl, penny.
A spar, tesco, auchan nagyjából egy szinten van. Van amiben az egyik olcsóbb, van amiben a másik.
Nemrégiben pl. sima, teflonos edényt kerestem. A sparban és a tescoban is megtaláltam ugyanazt a márkát, de a tescoban majdnem 3.000 ft-tal drágább volt a közepes-nagy edény, mint a sparban...
Máskor meg pont fordítva vannak dolgok.
Érdemes nézegetni az akciós újságokat, és ha autóval vagy és mind a közelben van, akkor az adott termékeket a legmegérősebb helyen megvenni.
Én meg rengetegszer csalódtma a győri Sparban, a silány minőség miatt, vagy azért, mert indokolatlanul drágák voltak a termékek. A győri coopban viszont még nem kellett.
A Lidl viszont olcsóbb mint a spar, de ott sose volt olyan ,hogy romlott lett volna, amit vettem, vagy fura íze, esetleg indokolatlanul drága lett volna.
A Sparrol viszont már egy ott dolgozó ismerősöm is megmondta, hogy egy szutyok, és nem is vásárol ott - már mi sem.
Köszi a válaszokat, de a végén kicsit eltértünk már a tárgytól.
Most nem a minőség, csak az ár volt a kérdés(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!