Szójás fasírtpor kapható valahol (2013-ban)?
Konkrétan a Szilas termékére vagyok kíváncsi! Láttátok mostanában valahol ezt az árut? (Nem webes felületen.) Mely üzletekben árusítják?
Köszi!
„Kb. minden hiperben és bioboltban. 2013-ban. De már 2012-ben is volt. Meg 2011-ben. '10-ben is. Stb., stb., stb...”
Kedves Hozzászóló!
Elég sok helyen járok Magyarországon, hipermarketekben is, bioboltokban is, de a kérdésemben említett Szilas terméket nem láttam egyik üzletben sem.
Tudom, hogy korábbi években több helyen is kapható volt ez az áru, éppen emiatt írtam a kérdésembe azt, hogy 2013-ban kapható-e, hiszen nem a korábbi évek érdekelnek, hanem az idei év – és mi nem láttuk ezt a terméket sehol.
Így néz ki (a linkeken található képeken látható a csomagolása):
A kérdésemben a 2013 megjelölés nem azért volt szükséges, mert azt akartam volna szemléltetni, hogy a termék valami újdonság lenne! Azért fontos, hogy 2013-as évi kínálatra vagyok kíváncsi, mivel lehet, hogy már kivonták a forgalomból ezt a fajta fasírtport (évekkel ezelőtt).
Ráadásul enni sem akarok ilyet, hanem egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy ez a termék egyáltalán forgalomban van-e még.
Na erre én is kiváncsi lennék!
Se a Tescoban, se a Pennyben,de még Hossóban, és kisebb üzletekben sem lehet kapni, és én kifejezetten szerettem,mivel már eleve be volt fűszerezve!
Szoktam néha simát venni,de akárhogy ízesítem nem lesz olyan mint a kérdésben említett termék.
Egerben látott idén valaki valamerre?
Szia!
A terméket jelenleg sehol sem lehet megvásárolni. Pár hónapon belül újra lehet majd kapni a boltokban. Gabi
Kedves Hozzászólók!
Köszönöm, hogy írtatok.
A 4. válaszolónak írom, hogy arra gondoltam, hogy felveszem a gyártó céggel a kapcsolatot és megkérdezem tőlük, hogy mi újság, de akkor jött az 5. hozzászóló válasza, így már arra nem lesz szükség, hogy felkeressem a céget.
Az 5. hozzászólónak köszönöm a tartalmas választ és remélem, hogy valóban újra kapható lesz újra az üzletekben az ominózus termék! :-)
Szép napot kívánok Nektek!
Kedves Kántor Gabriella!
Meg tudod írni, hogy kapható-e már a szójás fasírtpor és ha igen, melyik üzletekben? Amennyiben még nem kapható, mikortól lesz?
Köszönöm előre is! Szép napot mindenkinek! :-)
Találtatok már azóta?
Kismamaként iszonyat megkívántam, régen sokat ettem ilyet és már a falat vakarom, hogy egy falatot ehessek belőle!
Szia! Az egyik hozzászóló írt egy privát üzenetet nekem, azt írta, hogy majd szól, ha lesz. Azóta én nem kerestem.
Esetleg addig, amíg nem kapható a termék, próbáld ki ezeket:
Ennyit találtam, igaz, ez más, nem tudom, hogy érdekel-e
A Metro - áruházban tegnaptól lehet kapni !!! Magyaros és zöld fűszeres izesítésben !!!
A Szilas Food tájékoztatása szerint a későbbiekben - CBA - Real és egyéb üzletláncokban is elérhető lesz .
Aki keresi a Metro - ban - ne a régi dobozost keresse , ugyanis ilyen kis zacskós kiszerelésben pompázik újra a termék .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!