Melyik whisy fajtát javasoljátok ( HA tudod indokold miért)?
Ezt a kettőt ne a WhiskyNetnél vedd meg, kb. mindenhol máshol 1-2 ezressel olcsóbbak... a Gentleman Jack ugyanaz, mint az alap Jack Daniels, csak még jobban tönkre van szűrve (ezt már nem csak érlelés előtt, hanem után is faszenezik) – ha a lágyság a mindened, akkor megveheted, de amúgy halál unalmas ízű. A Maker's nem rossz, de nekem ez jött be a legkevésbé a komolyabb amerikai whiskyk közül. Helyette Elijah Craig 12, esetleg Evan Williams Single Barrel, Old Grand Dad's. Kezdőként a Jim Beam Devil's Cut is jó ötlet, vagy akár a Jim Beam Black. De ha nem feltétlenül amerikait akarsz, akkor hallgathatsz az elsőre is (de szintén NE a whiskynetnél, hanem más magyar webshopnál keresd őket, mert akkor sokkal olcsóbbak... az Aberlour 10 pl. normális helyen 6 ezer, nem 9... a többi hasonlóképp.)
Első: regéld már el nekem, melyik ponton PANCSOLJÁK őket? Lehet, hogy ez a két márka még nem a whiskyk gyöngye, de tetszik vagy nem, van JÓ amerikai whisky is a világon. Persze csak ha nem a skót/ír whisky utánzataként nézed őket, merthogy nem azok. Elég régen volt már, mikor utánozni akarták az európai whiskyt...
Én ezt ajánlom: [link]
A kérdésre válaszolva: Én ittam már Maker's Markot és sokkal selymesebb volt, mint a Jack, egyszerűen jobban kívántam. Én amúgy mindig azt mondom, hogy a jó wishky az amit kevesen ismernek. Jó példa erre az Ardbeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!