Melyiket javasoljátok a Knorrt vagy a Maggit?
Figyelt kérdés
Konkrétan a bolognai spagetti miatt kérdezem, nem tudom eldönteni melyiket használjam. Melyik a finomabb. Különleges alkalom lenne és a a legjobbat akarom!2013. febr. 20. 11:05
1/11 anonim válasza:
Mindenképpen akarsz Bolognai alapot használni? Párom imádja az én bolognaimat, ha akarod leírom, én nem szoktam ilyen alapot használni hozzá.
2/11 anonim válasza:
Ha finomat akarsz készíteni és különleges alkalomra, akkor ne ilyen porokkal csináld! A legjobb a házi! :) :D
3/11 anonim válasza:
mindkettő ugyanaz..tapasztalat..
4/11 anonim válasza:
Ha legjobbat akarsz messze kerüld el a porokat.
Házilag olcsóbb és sokkal finomabb, bár tény, hogy jóval tovább tart.
Neten ezer receptet találhatsz.
5/11 anonim válasza:
Most már házilag készítem,de ameddig nem tudtam szinte semmit főzni,akkor a knorrt használtam.
6/11 anonim válasza:
Csatlakozva az előttem szólókhoz, ezekből tulajdonképpen mindegy. Modjuk van egy kis félelmem, hogy nem is a porról szól a kérdés, hanem az üveges szószról...
7/11 anonim válasza:
üveges szószt meg végképp ne!!olyan szar a világon nincs mint azok!
8/11 anonim válasza:
Baromi nagy cucc por nélkül elkészíteni egy bolognai spagettit... -.- Mindkettő ugyanolyan mű.
9/11 anonim válasza:
Vedd és csináld meg mindkettőt. Aztán megkóstolod, és eldöntöd, h melyik a finomabb. Ehhez is ész kell?
10/11 anonim válasza:
8-as válaszoló Te miről beszélsz? A por nélküli miért lenne mű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!