Milyen volt az első berugásotok? Hogyan történt? Hány évesek voltatok?
15 évesen, barátaimmal mentünk bulizni nyáron, első szórakozóhelyes élményem volt :D előtte a folyóparton ittunk valami szörnyen rossz ízű alkoholt. kiesett pár kisebb rész, felborítottam magam körül a székeket, rányomultam egy idegen srácra, hányingerem volt, cigiztem (pedig utáltam)...
de vicces volt így utólag :D
nem lett belőle hányás :)
18/L
15 évesen egy barátnőmnél szilveszterkor. NEm hánytam, nem volt képszakadás de nagyon gáz voltam. Szüleimet nem tájékoztattam erről :D (minek?) de később volt olyan,h berúgva hazavittek a barátaim apám tett ágyba és semmire se emlékszem. Apám kicsit morci volt de csak azért mert kértem tőle egy üveg bort ajándékba szülőknek és ugye utána részegen mentem haza... de am azt tényleg ajándékba adtam de értelem szerűen először ezt nem így gondolta. Anyám jól fogadta sőt tanácsot adott,h máskor ne keverjem :D Ja és bár nem kérdezted mások is írták: Hubertus,Royal Vodka volt a bűnös :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!