Milyen volt az első berugásotok? Hogyan történt? Hány évesek voltatok?
Huszonpár évesen, egy számítógépes partyn, azt hiszem, az volt az első (úgy a kettő alapos közül). Teljesen abnormális volt, mindössze megittam egy fél üveg jó vörösbort, majd megkínáltak egy korty borzalmassal, ami többórás filmszakadást okozott a kötelező hányással, teljesen kultúráltan a wc-ben. Mármint a hely volt kultúrált. Mielőtt beszabadultam. De mégis, nem a partyplace közepén :D. Brrrr. Alapvetően megválogatom, hogy mit iszom, de kínáltak, megkóstoltam. Egy kortyot. Azóta se értem.
Anyám nem tudott róla, hisz partyn voltam.
A másik sem volt sokkal később, de az egy házasuló munkatárs ökumenikus legénybúcsúja volt (sok ember és vegyes neműek buliztak együtt). Ott még alkoholizálásban nem valami gyakorlottan végigkóstoltam a kínálatot... Dupla tequila, házi Bloody Mary (=csak vodka és paradicsomlé, de az előbbi nagyvonalú mennyiségben), egy kis kólás whisky, unikum, tokaji aszú, bizonyára volt sör is és már nem emlékszem, mi... Mindig is optimista ember voltam, de ez nem így működik :D Másnap az ásványvizet is kihánytam, az alkoholt már akkor este.
Azóta ilyen hányós/filmszakadásos eset nincs, kitapasztaltam a határaimat. De eleinte könnyű átlépni őket.
16, 3 deci narancsos vodkától, előtte rendesen bekajáltam, de ez csak annyit ért hogy éjfélre pulóveremen megcsodálhattam újra a vacsorámat. :D
Hazafelé már józan voltam, de a pulóverem állapota árulkodó volt.
19/F
17 évesen 1 üveg jager 1 üveg whisky 3 emberre pokereztünk jó buli volt és nem hánytam de azóta 1 párszor sikerült...
szüleim nem tudták
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!