Felszabadultabb leszek. A gátlásaim eltűnnek. Néha agresszív vagyok.
2012. dec. 26. 10:59
12/21 anonim válasza:
hát nekem sajnos be nem áll a szám. gondolkodás nélkül mindent kimondok. így sokszor rohadt nagy bajt keverek magamnak. néha már nem merem berúgni se.. :D van, hogy nyomulós leszek. van, hogy agresszív. egy ilyen este felpofoztam a barátnőm, aki elesett. (erre nem is emlékszem, utólag mesélték....)
hát, szégyen... úgyhogy inkább nem iszom. csak addig, hogy vigye a fejem. így minden megvan oldva. jól is érzem magam, és hülyeséget se csinálok :)
L20
2012. dec. 26. 13:47
13/21 anonim válasza:
önmagát... Kis mennyiségtől is hányok
2012. dec. 28. 16:26
14/21 anonim válasza:
Tiszta pervi és szexmániás leszek, tapperolok és ölelgetek mindenkit, és szófosásom lesz, és hihetetlenül "cukika" stílusba váltok...
De az is előfordul, hogy befordulok és elbújok egy sötét sarokba depizni... de ez ritkább... xD
2012. dec. 29. 17:12
15/21 anonim válasza:
Ketszer voltam eletemben satu gatter reszeg, olyan ajulasos szinten. Neha be nem allt a szam tole, neha vilag beke hercegnot hozott ki belolem, neha meg rosszabb voltam mint Xena. utobbi evben egy kezemen megtudom szamolni hanyszor ittam alkoholt ugy isten igazabol :)
2012. dec. 29. 21:02
16/21 anonim válasza:
Jézus-effekt: járni akarok a Dunán.
2012. dec. 30. 11:50
17/21 anonim válasza:
Idétlen mosollyal szoktam üldögélni és hallgatom a többieket meg röhögök mindenen.
18/L
2013. jan. 2. 17:20
18/21 anonim válasza:
Mindent nagyon viccesnek találok, oldja a gátlásaimat, néha meg szeretethiányom lesz.
2013. jan. 2. 19:51
19/21 anonim válasza:
Kezdetben semmit aztán a bulizósat utána a köcsögöt végül a kedveset
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!