Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit hoz ki belőletek az alkohol?

Mit hoz ki belőletek az alkohol?

Figyelt kérdés

2012. dec. 22. 20:24
1 2 3
 1/21 intrepid ***** válasza:
Szexőrült leszek, még az egérlyuknak is udvarolok.
2012. dec. 22. 20:32
 2/21 anonim ***** válasza:
Felkavarodik a gyomrom és megszédülök. Ilyenkor nem iszom többet,hanem kimegyek sétálni.
2012. dec. 22. 20:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Füre-fára rámászok,mindenkivel flörtölök és percenként ráakarok gyujtani egy cigire xd 16/L
2012. dec. 22. 20:45
 4/21 anonim ***** válasza:
nem lehet bírni velem, makacs leszek és megállás nélkül táncolok:D
2012. dec. 22. 22:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
az ebédet.. :D
2012. dec. 23. 02:22
 6/21 anonim válasza:
Hétköznapi állapotomban erősen gátlásos vagyok, olyan "bocsánat, hogy elszívom előled a levegőt" típus. Sajnos ez az egész életemet uraló társadalmi alárendeltség (óvoda, iskola, középiskola, munkahely, párkapcsolat, szülő-gyerek-kapcsolat) hozománya, és mivel ezek egy része folyamatosan fennáll, így oldódni sem tud. Normális mennyiségű (1 dl bor, fél deci tömény) ez megszűnik annyira, hogy képes vagyok valamiféle emberi kommunikációra. Szóval felszabadít, egyben rendkívül objektíven vagyok képes látni a körülöttem lévő, addig szubjektív benyomások alapján értékelt dolgokat, viszonyokat, helyzeteket. Nagyobb mennyiségtől már hányingerem van és megfájdul a fejem.
2012. dec. 23. 05:56
 7/21 anonim ***** válasza:
Szexgépet.
2012. dec. 23. 09:33
 8/21 anonim ***** válasza:
Semmit. Iszonyatosan szédelgek tőle, alig bírok megállni a lábamon. Pszichikailag viszont maximum annyi, hogy valamelyest oldottabb a hangulatom. Ilyenkor jobb fekve maradnom és aztán alvás. Kábult, bódult, rossz, felületes alvás. Néhány óra után tiszta fejjel ébredés.
2012. dec. 23. 12:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Belőlem a túl sok alkohol egy kisrókát szokott kihozni!
2012. dec. 24. 11:22
 10/21 anonim ***** válasza:

Addig semmi bajom, amig nem iszom hozzá energiaitalt :)

Jó, nekem is oldja a gátlást, és hangulatomtól függően hoz elő vágyakat. Aggressziv ritkán vagyok tőle, tán egyszer ha voltam.

2012. dec. 24. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!