Mi a véleményetek a következő italokról?
Somerby, Bacardi, SPYg, Malibu
Milyen mennyiséget lehet belőlük elfogyasztani? Esetleg ütik egymást?
elnézést, elirtam: SPY, Somersby
:)
Malibu a kedvencem, nagyon finom :)
Somersby eléggé Bacardi Breezer koppintás, és már kb az áruk is megegyezik, és a Breezer jobb, úgyhogy maradok annál.
SPY-ról nem hallottam még.
A logikád alapján fogalmad sincs mit jelent a "tömény".
Sem a Somersby, sem a Breezer nem tömény, max az alapja az. És a logikád alapján szerintem még egyiket sem kóstoltad, ha ezt megtetted, rájössz miért mondtam, hogy koppintás.
A Bacardi első körben rumként ismert, szerintem az elég tömény (persze nem mindenkinek, vágom én), de gondolom a Bacardi Breezer-re tetszenek gondolni. Annak bizony tényleg semmi köze nincs a Somersbyhez, legfeljebb a marketingstratégiát lehetett lenyúlni, mert az egyik ugye rumos üdítő, a másik meg pancsolt almabor, szóval az italokat semmiképp, legfeljebb a marketinget másolta egyik a másikról.
A kérdésre válaszolva, a Bacardi rumot ár/értékben gyengének tartom (mindegyik változatát, de a 8 éves már egynesen röhej), a Breezert szintén, mert olyat én is keverek otthon, a Spy-ról nem hallottam (asszem haladnom kéne a korral), a Malibu koktéllikőrnek jó, de tisztán szerintem nincs benne fantázia, hacsak nem szenved az ember cukorfétisben.
Mennyi lehet elfogyasztani?? Detoxhoz v mihez ???
Egymást nem ütik, max a felhasznlót . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!