Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő italokról?

Figyelt kérdés

Somerby, Bacardi, SPYg, Malibu

Milyen mennyiséget lehet belőlük elfogyasztani? Esetleg ütik egymást?

2012. dec. 16. 12:09
 1/8 A kérdező kommentje:

elnézést, elirtam: SPY, Somersby

:)

2012. dec. 16. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Malibu a kedvencem, nagyon finom :)

Somersby eléggé Bacardi Breezer koppintás, és már kb az áruk is megegyezik, és a Breezer jobb, úgyhogy maradok annál.

SPY-ról nem hallottam még.

2012. dec. 16. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
A bacardi a kedvencem utána a malibu . somersbyt nem szeretem a spyról még nem halottam
2012. dec. 16. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A somersby almabor(cider), míg a bacardi rum alapú koktél inkább. A logikád alapján minden tömény egymás koppintása
2012. dec. 16. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:

A logikád alapján fogalmad sincs mit jelent a "tömény".

Sem a Somersby, sem a Breezer nem tömény, max az alapja az. És a logikád alapján szerintem még egyiket sem kóstoltad, ha ezt megtetted, rájössz miért mondtam, hogy koppintás.

2012. dec. 16. 15:01
 6/8 Phoney ***** válasza:

A Bacardi első körben rumként ismert, szerintem az elég tömény (persze nem mindenkinek, vágom én), de gondolom a Bacardi Breezer-re tetszenek gondolni. Annak bizony tényleg semmi köze nincs a Somersbyhez, legfeljebb a marketingstratégiát lehetett lenyúlni, mert az egyik ugye rumos üdítő, a másik meg pancsolt almabor, szóval az italokat semmiképp, legfeljebb a marketinget másolta egyik a másikról.

A kérdésre válaszolva, a Bacardi rumot ár/értékben gyengének tartom (mindegyik változatát, de a 8 éves már egynesen röhej), a Breezert szintén, mert olyat én is keverek otthon, a Spy-ról nem hallottam (asszem haladnom kéne a korral), a Malibu koktéllikőrnek jó, de tisztán szerintem nincs benne fantázia, hacsak nem szenved az ember cukorfétisben.

2012. dec. 16. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért írtam töményet, mert bíztam benne így jobban átjön a lényeg, hogy semmi köze nincs a 2nek egymáshoz, és maximum az alkoholtartalomban hasonlíthatóak össze... A kötözködőknek leegyszerűsítve: A logikád alapján a vodka a whisky koppintása. És igen kóstoltam már breezert, cidert, töményet is.
2012. dec. 16. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Mennyi lehet elfogyasztani?? Detoxhoz v mihez ???

Egymást nem ütik, max a felhasznlót . . .

2012. dec. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!