Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyibe kerülnek a következő...

Mennyibe kerülnek a következő italok?

Figyelt kérdés
nyilván mindenhol más árak vannak,de úgy kb megtudja valaki mondani? jön a nyár,és ilyenkor strandokon partik vannak, sok club is megnyílik,és ezeken a helyeken mennyibe kerülnek a piák? általában sört szoktam inni,de már unalmas is meg hányingerem van tőle eléggé,szóval én ilyenekre gondolok: Bacardi Mojito Eristoff almalé meg még tököm tudja milyenek vannak:D pinácolada ezek mennyibe kerülnek,illetve nem lányosak ezek a piák? legtöbbször 5-6 ezer forintot viszek magammal,de nem szoktam mindet elinni most sem akarom,csak kíváncsi vagyok mit isznak a fiatalok leggyakrabban,mert már a sör meg rövid italokból elegem van.
2010. ápr. 11. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
koktélok 1300 körül.
2010. ápr. 11. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Koktélok, ilyen h cuba libre, vodkanarancs 6-700 körül, a finomabban 1500-2000, a legjobbak meg,a mik vagy nagyon ütnek, vagy különlegesek, az 2000 felett. Meg attól függ hol veszed, pl. Siófokon a cuba lire is 1500-nál kezdődik, míg valami kis noname-ebb helyen meg 7-800-ért megkapod.
2010. ápr. 11. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Budapesten egy klubban minden koktél 500 Ft. és jól vannak elkészítve, finomak.
2010. ápr. 11. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Balatoni srác vagyok nem fogok ezért Pestre felmenni:D

Amúgy olyan helyekre gondolok konkrétan pub meg tudjátok ilyen tipikus nyári bulikra ahol plakátok vannak,dj-k, pultok,ahova főleg a fiatalok járnak inkább,és mit ajánlotok ti mivel srác vagyok,kíváncsi vagyok ti mire esküsztök:) 1000 forint a max!

2010. ápr. 11. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem mondj le a koktélokról. A feltételeid teljesen ütik egymást. Balatonon dj-s bulis helyen nem találsz 1000 ft alatt koktél.
2010. ápr. 11. 19:09
 6/9 A kérdező kommentje:
de nem feltétlenül akarok koktélt inni! tavaly például 600 forintért ittam bacardi cola-t
2010. ápr. 11. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Vodka narancs, Bacardi cola whiskey cola ezeket 6-700 Ftért adják mindenhol. Koktélok meg 1200 Ft körül vannak.
2010. ápr. 12. 02:00
 8/9 A kérdező kommentje:
A bacardi colára immúnis vagyok:D megihatok belőle 10-et is semmi csak még tisztább leszek:) a whisky kóla meg ja az jó csak a kólától meg elrohad az ember foga,lehet úgy kérni szerintetek,hogy ne kólával adják,hanem mondjuk almalével?
2010. ápr. 12. 08:29
 9/9 anonim válasza:
Elég finnyás vagy, már bocs. HA tuti be akarsz rugni kérj egy feles Bacardi 151-et gyujsd meg és egy pohárba fogd fel a közt majd id meg a felest utána szívd rá a gőzt. Elég ütős is és ezerből ki is jön. Ha normális coktélókat akarsz inni az minimum 1200.
2010. ápr. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!