Mit ajánlott enni, hogy jobban bírjam az italt?
Szalagavató after lesz, meg vagyok hívva.
Nincs problémám a pia tűréssel, de szeretném, ha még jobban bírnám. Egyik havarom azt mondta, sokat egyek előtte. De mit érdemes enni előtte?
Zsíroskenyér :)
Annyit hogy tele legyen, de ne pukkadásadig, alapból hányingerrel nem lehet alkeszkodni. ;)
Attól is függ, hogy mekkora a testsúlyod, meg mennyit tudsz alapból enni, nekem 2 nagy karéj vastagon zsírral elég.
Én egyszer TÖLTÖTTKÁPOSZTÁT ettem piálás előtt 1 órával, mégis pár felestől + 4 SŐRTŐL! úgy beálltam h a földön aludtam 1 órát kb, utána épp h haza tudtam jönni,lefeküdtem, és másnap arra keltem hogy teleokádtam az ágyat.(2 hetes matrac pápá :_D)
Tehát szerintem inkább lassan igyál, várd meg még az előző feles hatását, utána mérlegelj kell-e még...(eleinte mehetnek a shotok, de tudd h mennyit bírsz kb utána lassíts, álj meg)
Azóta jobban bírom, pedig ritkán iszok. Érdekes, koliba még 1x nem voltam olyan részeg mint haverokkal, inkább meghányattam magam a budiban, de ha sokat iszok se üt be úgy, mivel tudom milyen "barátok" vesznek ott körül.
Ja meg mozogj is, táncol meg ilyenek, igyál közbe vizet is hogy ne légy annyira másnapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!