Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit ajánlott enni, hogy...

Mit ajánlott enni, hogy jobban bírjam az italt?

Figyelt kérdés

Szalagavató after lesz, meg vagyok hívva.

Nincs problémám a pia tűréssel, de szeretném, ha még jobban bírnám. Egyik havarom azt mondta, sokat egyek előtte. De mit érdemes enni előtte?

2012. nov. 18. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szalonnát, például.
2012. nov. 18. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Valami olyat, amitől megjön az eszed és nem akarod a tested idő előtt tönkretenni... (Sorry.) Jobban bírd a piát? Ember, addig örülj, amíg a tested gyorsan megállít. Ha már jól bírod az alkolholt, az régen rossz.
2012. nov. 18. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a krumplipüréről hallottam,hogy jó erre.
2012. nov. 18. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is inkább azt javaslom, hogy inkább tarts mértéket, de persze egyszer-egyszer elengedheti magát az ember.Én azt javaslom, hogy ne keverd az italokat, és közben jó sok vizet is igyál.Előtte szerintem nem érdemes degeszre enni magad, nehogy a végén viszontlásd :D, inkább közben eszegess...állítólag a sós mogyoró eszegetése jó.Egyrészt mert a zsírtartalma lassítja az alkohol felszívódását, másrészt jó sok vizet tudsz rá inni, ami pedig hígítja az alkoholt.
2012. nov. 19. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó sokat egyél, és főleg jó zsírosakat, illetve olyan dolgokat, amik magukba szívják a piát, pl.: háztartási keksz, de a zsíros kenyér is nagyon jó erre a célra.
2012. nov. 19. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Zsíroskenyér :)

Annyit hogy tele legyen, de ne pukkadásadig, alapból hányingerrel nem lehet alkeszkodni. ;)

Attól is függ, hogy mekkora a testsúlyod, meg mennyit tudsz alapból enni, nekem 2 nagy karéj vastagon zsírral elég.

2012. nov. 19. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Tele legyen értsd: jóllakásig, ne hányásig.
2012. nov. 19. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Én egyszer TÖLTÖTTKÁPOSZTÁT ettem piálás előtt 1 órával, mégis pár felestől + 4 SŐRTŐL! úgy beálltam h a földön aludtam 1 órát kb, utána épp h haza tudtam jönni,lefeküdtem, és másnap arra keltem hogy teleokádtam az ágyat.(2 hetes matrac pápá :_D)

Tehát szerintem inkább lassan igyál, várd meg még az előző feles hatását, utána mérlegelj kell-e még...(eleinte mehetnek a shotok, de tudd h mennyit bírsz kb utána lassíts, álj meg)

Azóta jobban bírom, pedig ritkán iszok. Érdekes, koliba még 1x nem voltam olyan részeg mint haverokkal, inkább meghányattam magam a budiban, de ha sokat iszok se üt be úgy, mivel tudom milyen "barátok" vesznek ott körül.

Ja meg mozogj is, táncol meg ilyenek, igyál közbe vizet is hogy ne légy annyira másnapos.

2012. nov. 20. 20:06
 9/9 sztrecskó ***** válasza:
pacalpörkölt. igazából mindegy, csak mindenféleképpen jó húsos, zsíros étel legyen.
2012. nov. 23. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!