Miért nem ajánlott, hogy a szolole (must) nyitott edényben erjedjen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 16:30
2/3 A kérdező kommentje:
:)) azon kivul :))...valami ertelmes valaszt :D ez a biosz hazim :D
2012. jan. 26. 16:42
3/3 doboszoli válasza:
Mert a bor "halála", ha nagy felületen érintkezik a levegővel. Romlik a minősége. Erjeszthető a must kádon is, de akkor is le kell takarni, hogy az erjedéskor felszabaduló szén-dioxid elzárja a levegőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!