Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem ajánlott, hogy a...

Miért nem ajánlott, hogy a szolole (must) nyitott edényben erjedjen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 16:30
 1/3 anonim válasza:
beleesnek a muslicák
2012. jan. 26. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
:)) azon kivul :))...valami ertelmes valaszt :D ez a biosz hazim :D
2012. jan. 26. 16:42
 3/3 doboszoli ***** válasza:
Mert a bor "halála", ha nagy felületen érintkezik a levegővel. Romlik a minősége. Erjeszthető a must kádon is, de akkor is le kell takarni, hogy az erjedéskor felszabaduló szén-dioxid elzárja a levegőtől.
2012. jan. 27. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!