Milyen ételekhez ajánlott a Tokaji aszú?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:41
1/4 anonim válasza:
Én kenek zsíros kenyeret, te hozod az aszút, és jó lesz :)
2/4 anonim válasza:
Étel ajánlás: libamáj, gyümölcsös desszertek, édes mártással készült főételek. De mindenképpen édes kell, hogy legyen, vagy kissé kesernyés, mert más ízű ételek nem engedik kibontakozni a harmonikus ízeket.
3/4 kittiboszi69 válasza:
a tokaji aszú egy nagyon különleges bor.legalábbis néhány helyen ezért nem is adjuk minden ételhez.nagyrészben csak desszertekhez szokták kínálni egyéb főételekhez előételekhez inkáb más fehérborokat és vörösborokat ajánlanék.remek választék van azok között is. az aszút inkább éttermi melegtésztákhoz.mint pl..palacsinta,krémes és ilyenekhez ajánjuk .....egyéb desszertekhez mint pl...gyümölcstorta ....fagylalt..mindenképpen pezsgőt válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!