Titeket kb mennyi pálinka ütne ki? 54%-os szilvapálinkáról van szó! Nemet és életkort légyszíves írjatok!
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 17:38
13/20 anonim válasza:
mire leérne a gyomromba már valszeg feküdnék is, sosem iszom alkoholt:) de azt is nehezen hiszem, hogy tizenéves lánykák ennyit bírnának, max csak azt hiszik. grat hozzá egyébként, ez kell a fejlődéshez...
14/20 anonim válasza:
4 körül szerintem. Töményet nem sűrűn iszok. Meg amúgy sem, néha-néha 1-2 sör, semmi több.
19f
15/20 anonim válasza:
részemről - és főleg a másnapot tekintve - az is sokat számít, h milyen minőségű pálinkát iszok... am 5-8 feles az a mennyiség, amitől még nem szoktam beájulni.
22/L
16/20 A kérdező kommentje:
Hát 3 liter bor, azaz 6 liter VBK, mivel kólával iszom meg azt! 8 liter sör, igen meg tudok inni annyit! Viszont kb délután 15:00-tól hajnal 2-ig kb! Tehát nem rövid idő alatt fogyasztom el ezeket!
2012. okt. 31. 14:37
17/20 anonim válasza:
Nagyon változó, már előttem megírták miért. Ahogy olvasgatom a válaszokat, tényleg igaz lehet, hogy régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, manapság meg úgy isznak, mint az apjuk.
18/20 anonim válasza:
nemcsoda.
inni szórakoztatóbb, mint főzni, nemde? :D
19/20 anonim válasza:
az állapotodtól függ. az igazi jó házi pálinkából ha 50% felett van és nem eszetlenül dobálod be percenként akár 5-7 feles is lecsúszhat és még nem leszel teljesen kész (ájulás hányás). én egyszer egy buliban kaptam 1 liter mézes diópálinkát életemben olyan finomat nem ittam. hajnali fél 6-ra 2 másik barátommal megittuk az egészet és mellé még sör is fogyott... azóta sem értem hogy lehetett. finom volt és nem ütött be durván mint a minőségtelen bolti löttyök. azóta sem sikerült ilyen mennyiséget produkálnom semmiből
20/20 anonim válasza:
Miert?Talan berugni vagy alkoholt fogyasztani csak a ferfiak kivaltsaga?
Azon nem vagy fennakadva,ha egy pasi vedel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!