Ivott már valaki cukorrépa pálinkát?
Persze, hogy állítólag jót tesz a gyomornak. Nincs a világon egy darab égetett szesz sem, amire még ne mondták volna, hogy jót tesz a gyomornak. A kevés alkohol általában megelőzi a gyomorégést.
Az íze természetesen rossz. Nem véletlen, hogy cukorrépából soha nem volt szokás más alkoholt főzni a kereskedelemben, csak finomszeszt. )Egész pontosan a répacukorgyártás után fennmaradt melaszból szokták, mert így gazdaságosabb a felhasználás).
Az is normális dolog, hogy egyeseknek az ízlik. Nincs az a szemét alkohol, amit ne szeretne valaki, mert aminek a hatása kellemes, annak az emberek általában megszeretik az ízét is (feltéve, hogy nincs helyette jobb). Magyarországon is jópár ember van, akit nem lehet leszoktatni a hibás (karcos, ecetes, acetonszagú) házipálinkáról, mert már úgy beleszeretett, hogy neki annál nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!