Titeket kb mennyi pálinka ütne ki? 54%-os szilvapálinkáról van szó! Nemet és életkort légyszíves írjatok!
Nagyjából 2-2,5 deci - bár hetek óta nem ittam alkoholt, lehet kevesebb is betenné a kiskertajtót...
26F
Ha előtte rendesen bekajálok valami jó zsírosból, és iszok minden feles mellé kb. 1 deci kísérőt is, illetve kipihent vagyok, és tegyük fel hogy egy mondjuk 5 óra hosszú bulin fogyasztom el, és a kiütés alatt pedig azt érted, hogy emlékezetkiesés, hányinger, hányás, homályos látás, elesés külső behatás nélkül, akkor szerintem mindezen körülmények mellett szerintem kéne fél liter. Ha fáradtan éhgyomorra kísérő nélkül, húzóra iszom, akkor szerintem elég lenne 2 deci is legfeljebb 2.5 deci.
18/F
mi 45%-osat szoktunk inni szorgalmi időszak alatt heti 3x és fél litert számolunk 1 főre. ettől lesz bulihangulat. szerintem 54%-osból 7deci kicsinálna.
23F
8 litert még vízből meginni is nagy teljesítmény tekintve, hogy ekkora mennyiségű folyadéktól akár meg is lehet halni, ha rövid időn belül iszod meg.
Szerintem eléggé túlbecsülted a teljesítményedet a bornál és a sörnél is.
Szerintem 2-2,5 dl- nél ne igyál többet, az a te számítási rendszered szerint olyan 0,75 liter lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!