Ha csipkebogyóból bort készítünk, akkor az elveszti a C-vitamin tartalmát?
"szólok a professzoroknak"
Prancsolj!Két hozzászólásban leírtam a lényeget! Azt tudod hogy a szlovákok a nagymarosi gátat áltudósokból építették? Mert dunát lehet velük rekeszteni!
Hűha, de csudi nagy vita alakult ki. Most már én is kiváncsi vagyok az igazságra, föl is teszem egy külön kérdésben, ha nem haragszotok meg rám. :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak, biztosan marad benne C-vitamin, mert a szőlőből készült borban is van kis mennyiségben C-vitamin. Csak állítólag az alkoholfogyasztás csökkenti a C-vitamin mennyiségét a szervezetben, szóval nem a legjobb, ha alkoholos itallal akarod a C-vitamin szükségletedet pótólni. De persze én nem vagyok egy tudományos ember, ez csak vélemény.
00:17 Szegények akkor biztos protekcióval kerültek be a szakmai életbe és igazából csak egy csomó semmire kellő dolgozik az SZBK-ban. szegények, jól átverték őket:(
De most te, a nagy zseni netharcos minden kutatást latba véve rámutattál az igazságra, biztos Nobel-díjat fogsz kapni érte. Ez jellemez legjobban téged:D [link]
Önjelölt tudós professzorunktól olvastátok az újabb gyöngyszemet? Íme:
"A cukor se bomlik hanem a melegítésnél szétválik vízre és C-re"
Ekkora baromságot is rég olvastam.
Mondjátok meg, miért akar itt mindenki állást foglalni elemi tudás nélkül? Ezzel csak félrevezetjük a kérdezőt.
-a borász voltam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!