Lehet-e dinnyéből pálinkát főzni?
Figyelt kérdés
Még soha nem hallottam dinnyepálinkáról,pedig elég logikusnak tűnik:nagy a cukortartalma,elég sok leve is van,akár a görög,akár sárgadinnyére gondol az ember,egyszerűbb is lenne dinnyéből elegendő mennyiségű cefrét csinálni,mint mondjuk cseresznyéből vagy (főleg!) málnából.Ilyenekről már hallottam,de dinnyéről még nem.2012. szept. 7. 16:00
11/11 anonim válasza:
Pont a minap kóstoltam sárgadinnye pálinkát. Szerintem egyáltalán nem rossz. Amikor lenyeli az ember érez egy ilyen jellegzetes pálinka ízt azután pedig tisztán éreztem a sárgadinnye ízét. Elvileg cukrot minimálisat raktak bele és nem akarok hazudni, de ha jól emlékszek 200-300liter cefréből 28 liter pálinka jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!