Szerintetek milyen italokat próbáljak ki a szülinapomon? 17/f
Figyelt kérdés
bármi jöhet!:D2012. aug. 28. 23:08
1/15 anonim válasza:
semmit, hiszen még nem vagy nagykorú.
2/15 A kérdező kommentje:
akkor leszek 18! csak tanácsokat kérek, nem nevelést! nem akarom azt,h a világomról se tudjak , de azért egy kicsit odategyen
2012. aug. 28. 23:22
4/15 anonim válasza:
Túl sokat nem próbálj ki, mert akkor aztán tényleg nem fogsz tudni a világodról :)
Ráérsz még egész életedben kóstolgatni.
Szerintem ilyen longdrinkeket érdemes megkóstolni.
Azzal a gyakoribb töményeket is meg tudod kóstolni, meg nem is rúgsz be tőle olyan hirtelen, mert felhúzva végsem olyan tömény, és jobban tudod szabályozni. Pl:
vodka-narancs, whiskey-kóla, rum(bacardi/havanna-)kóla, vagy gyümölcs pálinkák gyümölcslével...
5/15 anonim válasza:
Előző vagyok.
De amúgy ahogy mondtam, ezeket ráérsz kipróbálni, én a helyedben pezsgővel ünnepelnék, az az alkalomhoz illő pia, és attól is be tudsz állni, mint a gerely. :)
6/15 anonim válasza:
Ha jól értem és még soha nem ittál alkoholt, akkor töményet csak keveset igyák, mert azzal nagyon rosszul járhatsz, egy féle töményből igyál meg esetleg 1-2 felest azon kívül meg sör, bor, vagy pezsgő, de ezek közül is lehetőleg csak az egyik, mert nem szerencsés őket együtt inni.
8/15 anonim válasza:
én a 18. születésnapomat egy üveg gold label-l fogom tölteni
9/15 anonim válasza:
Alkalomhoz illik a pezsgő.(ezt persze érdemes egy kicsit felturbózni 1-1 arányban vodkával és energia itallal nagyon finom:)) Vagy még ami szülinapok elengedhetetlen kelléke, amitől garantáltan fényes estétek lesz az a fény(szódásszifonba vodka, azt meg rányomod valami szörpre pl málna és amikor durván habzik akkor huzóra:D) de abbol tényleg nem kell sok 5-6 bőven elég h szétvigyen egy kicsit:D de ha iszol mellé mást akkor inkább 3-4. De ha nem vagytok ennyire bevállalósak akkor ott van az 0lympos Gyümölcsital.
10/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne mindent egy nap próbálj ki. Hidd el. Én tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!