A 18. szülinapomon kiadják a piát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 00:14
2/8 anonim válasza:
Persze, előtte is, én már 16 éves korom óta rendszeresen vettem piát, de sokszor akadtak gondok, és akkor alternatív utat kellett választani. Nyilván ez nem volt hivatalos út...
Amúgy többnyire csak a hónapot nézik, valaki már csak az évet, nem is nagyon érdekli őket más.
Aznap viszont, amikor a születésnapod van, hivatalosan is betöltötted a 18-at, és senki nem köthet bele.
3/8 A kérdező kommentje:
nyilván nálam is így megy, csak a hivatalos esetre voltam kíváncsi
2011. ápr. 30. 10:13
4/8 anonim válasza:
Ugyanmér, én a multkor 15 évesen vettem sört a spárban, meg cigarettát...
5/8 anonim válasza:
nekem nem adták ki aznap.Azt mondták hogy törvénybe van.Én nem tom....
6/8 anonim válasza:
Átvertek, ennyi. Ilyen biztos nincs a törvényben.
7/8 anonim válasza:
utolsó előtti: akkor nem tudom, de hogy te neked valami nagyon fiatal fejed lehet...
8/8 anonim válasza:
hivatalosan a szülnapod napján éjféltől leszel nagykorú. tehát ha január elsején születtél, akkor 18 év mulva január 2.án 00:01-től vehetsz hivatalosan piát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!