Honnan szerezzek bort?
Hétfőn megyünk 4 napos osztálykirándulásra, meg van beszélve, hogy mindenki hoz vmi piát. Barátnőmmel vbk-t akarunk vinni, mert múltkor nagyon ízlett és ütött (egy házibuli alkalmával ittunk) De még nem vagyok nagykorú és így nem adják ki. Bátyám tuti beköpne ha tőle kérnék. ötlet?
14/L
Hmm.. Sok olyan választ fogsz kapni, hogy jajj mekkora gyökér vagy. De én inkább segíteni próbálok.
Próbálj meg valamilyen barátodat, vagy ismerősödet, hogy akinek az ősei termelnek bort, attól.
De megpróbálhatod azt is (ha elég idősnek nézel ki) hogy valamilyen lezüllödtebb kocsmában vagy kisboltban kérsz. Persze az költségesebb. Ahogy akarod :) Sok sikert, nehogy lebukás legyen ! :D
Nekünk is kiadják mindenhol a városban, leszámítva a spár, teso, meg az ilyen nagykereskedéseket. De ha bemész egy kisboltba, közértbe, ott szerintem sem fognak kötözködni. Ha mégis, akkor annyit mondotok, hogy nem hoztatok személyit, csókolom... :) ebben nincs semmi rossz, mi anno bementünk minden egyes boltba, még valahol nem adták ki.
De teszkóból is hoztuk ki, úgy, hogy megkértünk idősebb embereket, hogy vegyék meg nekünk :) ebben sincs semmi gond, nyilván ők is voltak fiatalok, még örülnek, hogy segíthetnek. Persze nem egy 80 éves hittérítő nénihez kell odamenni, hanem huszonévesekhez. Csak lazán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!