Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tegnap ittam egy pohár bort,...

Tegnap ittam egy pohár bort, ma vettem észre, hogy márciusban lejárt a szavatossága, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Azt hittem, a boroknak annyira nincsen lejárati idejük.
2012. máj. 15. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Az előbb egy másik kérdésre is kiírtam, hogy a lejárati idő nem az ételek/termékek megromlását mutatja, hanem minőségromlást jelent. Tehát semmi bajod nem lesz a bortól. Egyébként ha meg van romolva a bort, akkor savanyú ecetes pezsgő íze lesz, de attól sem lesz semmi bajod.
2012. máj. 15. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, én sem láttam még egyik boron sem lejárati időt, ha nem volt ecetes íze, finom volt, akkor semmi bajod nem lesz, elvileg ha tegnap ittad, akkor már éjjel hánytál volna, ha eddig nem voltál rosszul, már nem is leszel.
2012. máj. 15. 14:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
2012. máj. 15. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A bor ha bontatlanul van eltéve akkor nem lesz semmi baja. Gondolj azokra akik 100 éves borokat tartogatnak otthon
2012. máj. 15. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!