Van 6üveg 5puttonyos tokjai aszúm! A szekrény tetején tartom simán állítva kb.5éve áll a szekrény tetején! Jó még?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 08:07
1/8 anonim válasza:
Még jó lehet. De jobb ferdén fektetve tartani, hűvös és sötét helyen.
2/8 anonim válasza:
Fent a melegen, állítva, hát...de ezt te is tudod ha már így tetted fel a kérdést.:)sokan írják majd hogy nem jó, és igazság szerint tényleg nem jól tároltad, de én megkóstolnám a helyedben mielőtt kidobnám, hátha:))
3/8 anonim válasza:
Tényleg, végül is 6 üveg.. A következő alakalommal egyet kinyitsz és kipróbálod. Ha az jó, akkor a többi is valószínűleg - utána elfekteted őket és örülsz hogy szerencséd volt. :)
4/8 anonim válasza:
Nem rakódott még le az aljára olyan barna trutyi? Mert az enyém ugyan iható volt, de az alján olyan gusztustalan barna valami volt, úgy hogy azt kiöntöttük.
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg semmi baja, ki ne dobd!
Minőségi bor, ha nincs felbontva, szerintem nem lesz baja!
:D
Közel 1 évig őrizgettem egy darab üveg tokajit a hűtőmben, majd aláöntöttem sütni-való kakasnak. Isteni lett tőle, nem volt annak semmi baja!
6/8 anonim válasza:
melegben volt, valoszinu tonkrement.
Bonts fel egyet es nezd meg.
(melegben a bor mar egy nyar alatt is tonkremegy)
7/8 Phoney válasza:
Valószínűleg nem lett egész ihatatlan, de azt a 6 év meleget eléggé meg lehet majd érezni rajtuk. Ha ajándékba akarod adni, akkor legalább egyet kóstolj meg, aztán eldöntöd, hogy számodra vállalható-e. Persze nincs rá garancia, hogy a 6 üveg egyforma állapotban van...
Üledék miatt pedig semmilyen bort nem kell kiönteni.
8/8 lorcsi16 válasza:
Ha nem ment 18fok fölé a hőm., akkor akár még jó is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!