Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van 6üveg 5puttonyos tokjai...

Van 6üveg 5puttonyos tokjai aszúm! A szekrény tetején tartom simán állítva kb.5éve áll a szekrény tetején! Jó még?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Még jó lehet. De jobb ferdén fektetve tartani, hűvös és sötét helyen.
2012. máj. 30. 08:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Fent a melegen, állítva, hát...de ezt te is tudod ha már így tetted fel a kérdést.:)sokan írják majd hogy nem jó, és igazság szerint tényleg nem jól tároltad, de én megkóstolnám a helyedben mielőtt kidobnám, hátha:))
2012. máj. 30. 08:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Tényleg, végül is 6 üveg.. A következő alakalommal egyet kinyitsz és kipróbálod. Ha az jó, akkor a többi is valószínűleg - utána elfekteted őket és örülsz hogy szerencséd volt. :)
2012. máj. 30. 08:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem rakódott még le az aljára olyan barna trutyi? Mert az enyém ugyan iható volt, de az alján olyan gusztustalan barna valami volt, úgy hogy azt kiöntöttük.
2012. máj. 30. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg semmi baja, ki ne dobd!

Minőségi bor, ha nincs felbontva, szerintem nem lesz baja!

:D

Közel 1 évig őrizgettem egy darab üveg tokajit a hűtőmben, majd aláöntöttem sütni-való kakasnak. Isteni lett tőle, nem volt annak semmi baja!

2012. máj. 30. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:

melegben volt, valoszinu tonkrement.

Bonts fel egyet es nezd meg.

(melegben a bor mar egy nyar alatt is tonkremegy)

2012. máj. 30. 08:44
 7/8 Phoney ***** válasza:

Valószínűleg nem lett egész ihatatlan, de azt a 6 év meleget eléggé meg lehet majd érezni rajtuk. Ha ajándékba akarod adni, akkor legalább egyet kóstolj meg, aztán eldöntöd, hogy számodra vállalható-e. Persze nincs rá garancia, hogy a 6 üveg egyforma állapotban van...

Üledék miatt pedig semmilyen bort nem kell kiönteni.

2012. máj. 30. 10:42
 8/8 lorcsi16 válasza:
Ha nem ment 18fok fölé a hőm., akkor akár még jó is lehet.
2012. jún. 16. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!