Mire jó az, ha tele van a vitrines szekrény alkohollal, de nem isszák meg őket?
Annyi embernél van ez, Dugig a szekrény jobbnál jobb alkoholos italokkal,m de csak nézegetek őket. És most nem arról van szó, aki ajánédkba kapja, hanem vana ki megveszi, és berakja oda.
Miért jó ez?
Hallottam valakitől, hogy 20 éve tartogat egy üveg „eredeti olasz Martinit”, mert azt hitte, itthon nem azt árulják... egyébként meg általában alkalmakra és vendéglátásra tanak mindent, amit sajnálnak „csak úgy” meginni.
Néhányan meg azt hiszik, hogy minden évben egyre finomabb lesz a szekrényben tartogatott ital, ami persze baromság.
Amikor megszülettem félretettek nekem egy egri bikavér bort a 18 születésnapomra.Amikor betöltöttem megittuk közösen.
Alkalmakra tartogathatják mások is.
Jó gyönyörködni benne, meg a különleges italokat alkalmakkor isszuk meg. Jó dekorációnak is. Ja és jó benyomást kelt a vendégekben rólad.
Fiúk: Semmi más nincs a hűtőben, csak sör (a kedvenc fajtája) és energiaital, talán egy kis kóla.
Férfiak: Esetleg van egy kis bor, vörös vagy fehér, talán néhány üveg jófajta sör, különböző üdítőitalok. Vagy az említett vitrin, nagy választékkal.
Mi jön le ebből? Az, hogy az emberünk sokféle embert vendégül lát és szórakoztat, nem csak a haverokat a hétvégi focimeccs alkalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!