Ha van egy felbontott vodkám, ami a szekrény tetején áll már kb 3 hónapja (tehát szobahőmérsékleten), akkor az még iható, vagy inkább ne?
Csak inni rossz melegen, de nem romlik meg.
Dobd be a fagyasztóba, utána meg a szervezetbe. :)
Szerintem megromlani nem romolhatott meg,de azért az alkoholfoka jelentősen csökkenhetett.Én azon se lepődnék meg,ha egy erősebb bor alkoholfoka körül lenne.
Kóstold meg(egy kortyba nem lehet sehogy se belehalni),ha megecetesedett,vagy egyéb módon érezni rajta,hogy állott,akkor ne idd meg...hanem öntsd ki a csapba,vagy esetleg gyümölcssaliba(narancs,banán,kiwi,alma,ananász,és ilyen gyümölcsöt télen is kapni hipermarketben),szóval gyümölcssalátába szerintem épp jó lesz még...ott úgyse az a szerepe az alkoholnak,hogy üssön,fejbe vágjon,vagy ilyesmi! :)
A koliba a beköltözéskor vittem pálinkát egy szprájtosflakonban, 6 év után találtuk meg a végét! Azt nem mondom hogy finom volt, de meg nem romlott.
Ez is egy válasz, nem?
jó az félig vizesen is
legalább is muternak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!