Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposságra (hányinger) mi...

Másnaposságra (hányinger) mi a legjobb módszer?

Figyelt kérdés

Fejem nem fáj meg semmi, egész éjjel hánytam, összesen 6x, tegnap alig ettem, de mindent kihánytam, és most se birok enni, iszok vizet, de alig birom inni, hányingerem van tőle.

Írjátok már le hogy nektek mi szokott segíteni.

2009. jún. 28. 11:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én hideg cucchoz szoktam nyomni a homlokom(kád széle, fal), meg mély levegők.
2010. márc. 6. 19:03
 32/34 anonim ***** válasza:
És a szülők ehhez mégis mit szóltak?
2011. nov. 13. 15:40
 33/34 anonim válasza:
Szívj cannabist.Ha másnapos vagyok , mindig helyre rak :)
2017. márc. 26. 19:29
 34/34 anonim ***** válasza:

Gyógysör nem az igazi, de jól el lehet tolni a durva napokat vele ha megint ráiszol, fesztiválokon így csináltuk régen 3-4 napig, de egyszer abba kell hagyni, ki kell józanodni és utána durva lesz a másnap. savlekötő tabletta segít a gyomorpanaszokon ill. sok víz a fejfájáson, de csodát semmitől nem lehet várni, minden ilyen kamu. Nincs olyan csodapirula vagy eljárás, hogy bekapod, majd hirtelen szem kipattan, tök jól vagyok.

Megelőzni a legegyszerűbb, ahogy Zacher doki mondta, egyébként meg nincs mit tenni, nagyon szar érzés, és nagyon kellemetlen és hosszú, de elmúlik.

2017. márc. 28. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!