Másnaposságra (hányinger) mi a legjobb módszer?
Fejem nem fáj meg semmi, egész éjjel hánytam, összesen 6x, tegnap alig ettem, de mindent kihánytam, és most se birok enni, iszok vizet, de alig birom inni, hányingerem van tőle.
Írjátok már le hogy nektek mi szokott segíteni.
nincs itthon sör:S pénzem sincs rá, meg 16éves lány vagyok..
lehet eszek rá egy kis húslevest.
maradj részeg:)
Kutyaharapást szőrével:)
Ezúton szeretnék külön gratulálni azoknak, akik nehéz ételek fogyasztását javasolják ilyenkor. Zsíros ételeket italozás előtt kell fogyasztani, hogy legyen ami felszívja. A kikészült gyomor ilyenkor nem tudja megemészteni. Külön érme jár azoknak is, akik alkoholos illetve szénsavas italokat javasolják. Tudniilik a szénsav már kiváltja a "böfögtetést", amivel megnyílik a gyomorszáj és ezáltal úgy jön vissza a kaja, mint a huzat. Az alkohol pedig vizet von el a szervezettől, amire most a legnagyobb szükség lenne.
A tanács tehát: Szénsavmentes ásványvíz, gyümölcs és pihenés. A kávé is hanyagolandó, mert a csersavai izgatják a gyomrot.
Jobbulást!
értem, köszönöm.
Azóta iszom a vizet, meg kamillateázok, vettem be renit, meg szódabikarbónát, és ettem rakottkarfiolt(jól esett).
De néha még mindig majd kijön minden, de már sokat enyhült.
Az előzőnek, a 14:12-es vagyok. Te azt írod, hogy normális, tartalmas ételek. Én azt írom, hogy a nehéz ételeket hanyagolják. A kettő nem egy és ugyanaz. Voltak itt zsíroskenyér, csilisbab és hasonló finomságok is. Ezek szerintem nehéz ételek.
Az alma a diétás étkeztetésben is fontos szerepet játszik.
Általánosságban véve, az alma tisztító hatású. Az alma savas tartalmával hozzásegít a gyomor és a belek mozgásának meggyorsításához. Pektin tartalma segíti az anyagcserét, valamint képes feloldani azokat a zsírokat (triglycerideket), amelyek a koleszterin lerakódását okozzák. Kiemelkedő a vér-, és máj-, vesetisztító tulajdonsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!