Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposságra (hányinger) mi...

Másnaposságra (hányinger) mi a legjobb módszer?

Figyelt kérdés

Fejem nem fáj meg semmi, egész éjjel hánytam, összesen 6x, tegnap alig ettem, de mindent kihánytam, és most se birok enni, iszok vizet, de alig birom inni, hányingerem van tőle.

Írjátok már le hogy nektek mi szokott segíteni.

2009. jún. 28. 11:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

nincs itthon sör:S pénzem sincs rá, meg 16éves lány vagyok..

lehet eszek rá egy kis húslevest.

2009. jún. 28. 13:06
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Savanyú uborka! Ránézni sem bírsz majd, de jobb lesz!
2009. jún. 28. 13:12
 13/34 anonim ***** válasza:
94%
Gyógysör szokott nekem segíteni, ha az nincs akor zsíros ételek, pl. chilis bab, zsírosk enyér hagymával. Nálam ezek beválnak majdnem mindig. Tea, ásványvíz ezekből sokat kell inni.
2009. jún. 28. 13:47
 14/34 anonim válasza:
78%

maradj részeg:)

Kutyaharapást szőrével:)

2009. jún. 28. 13:50
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, nehogy húslevest egyél! Iszonyatos terhet ró a gyomorra. Ilyenkor a legcélszerűbb lédús gyümölcsöket enni (barack, eper, alma) azok tele vannak rostokkal, vitaminokkal, könnyű őket megemészteni és a vércukrodat és a vízháztartásodat is rendbe rakja.
2009. jún. 28. 14:05
 16/34 anonim ***** válasza:
60%

Ezúton szeretnék külön gratulálni azoknak, akik nehéz ételek fogyasztását javasolják ilyenkor. Zsíros ételeket italozás előtt kell fogyasztani, hogy legyen ami felszívja. A kikészült gyomor ilyenkor nem tudja megemészteni. Külön érme jár azoknak is, akik alkoholos illetve szénsavas italokat javasolják. Tudniilik a szénsav már kiváltja a "böfögtetést", amivel megnyílik a gyomorszáj és ezáltal úgy jön vissza a kaja, mint a huzat. Az alkohol pedig vizet von el a szervezettől, amire most a legnagyobb szükség lenne.

A tanács tehát: Szénsavmentes ásványvíz, gyümölcs és pihenés. A kávé is hanyagolandó, mert a csersavai izgatják a gyomrot.

Jobbulást!

2009. jún. 28. 14:12
 17/34 anonim ***** válasza:
95%
én pedig ezúton szeretnék gratulálni neked kedves ;) mert sajnos drágám rosszul tudod... bizonyított tény hogyha másnaposságra normális,tartalmas (nyílván nem kell nekiesni a pacalnak) kaját eszik (nem csak gyümölcsöket amik olyan savat csinálnak hogy megbolondul) akkor sokkal hamarabb túl lesz a macskajajon. vagy esetleg írj már egy gratuláló levelet a discovery-nek
2009. jún. 28. 14:57
 18/34 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm.

Azóta iszom a vizet, meg kamillateázok, vettem be renit, meg szódabikarbónát, és ettem rakottkarfiolt(jól esett).

De néha még mindig majd kijön minden, de már sokat enyhült.

2009. jún. 28. 15:11
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőnek, a 14:12-es vagyok. Te azt írod, hogy normális, tartalmas ételek. Én azt írom, hogy a nehéz ételeket hanyagolják. A kettő nem egy és ugyanaz. Voltak itt zsíroskenyér, csilisbab és hasonló finomságok is. Ezek szerintem nehéz ételek.

Az alma a diétás étkeztetésben is fontos szerepet játszik.

Általánosságban véve, az alma tisztító hatású. Az alma savas tartalmával hozzásegít a gyomor és a belek mozgásának meggyorsításához. Pektin tartalma segíti az anyagcserét, valamint képes feloldani azokat a zsírokat (triglycerideket), amelyek a koleszterin lerakódását okozzák. Kiemelkedő a vér-, és máj-, vesetisztító tulajdonsága.

2009. jún. 28. 15:13
 20/34 anonim ***** válasza:
Patikában vásárolj Alca Selzer nevű tablettát vagy port, old fel egy fél pohár vízben, idd meg. Amennyire tudsz, igyál sok szénsavmentes vizet v. enyhe citromos teát, ha tudod cukor nélkül. Az Alca Selzer-ből ismételj még kétszer. Ha nincs, jó a szódabikarbona is, de ezt is a másnapos napokon 3x ismételni kell. Ha nem kívánod, ne egyél, bár a kovi ubi leve is jót tesz. És tanulj belőle, hogy legközelebb buli előtt rendesen és zsírosan be kell kajálni. Nagyapám minden ivócimborás kurzus előtt, a kaja után még egy kanál zsírt is megevett. Nagyi szerint soha sem volt macskabaja, pedig az öreg olykor még az árvák könnyét is lenyelte...
2009. jún. 29. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!