Fejem nem fáj meg semmi, egész éjjel hánytam, összesen 6x, tegnap alig ettem, de mindent kihánytam, és most se birok enni, iszok vizet, de alig birom inni, hányingerem van tőle.
Már anyám jó régi házi gyógymódok könyve is megírta, hogy hányásra kólát kell inni! A kóla pedig szénsavas! Írjak pontos hivatkozást, vagy elhiszed?
2009. jún. 29. 15:07
22/34 anonim válasza:
Akárki akármit mond nekem a másnapi gyógysör mindig bejött, durva másnapnál is. A zsíros kaják piálás előtt is gátolják a felszívódást, sőt na néha piálás közben megiszol egy-egy pohár tiszta vagy ásványvizet az is jó. Éhgyomorral ne kezd el vedelni mert hamar beüt és durva lesz a másnap. Ha még eszednél vagy mikor hazaérsz akkor ha tudsz lefekvés előtt kajálni, vagy igyál vizet, plusz készítsd be az ágy mellé a vizet.
2009. jún. 30. 14:50
23/34 A kérdező kommentje:
fogyozok, és emiatt egész nap alig ettem, az ágymellé vizet?:) nekem a lavor kellett xD
mostmár szerencsére jobban vagyok, de megundorodtam a piától, meg a cigitől is valamennyire(ha rámfújják nem zavar, de én nem gyújtok rá)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 30. 16:36
24/34 anonim válasza:
kedves kerdezo!
nekem is PONT ezek a tuneteim ha az asztalala iszom magamat...semmi fejfajas csak eros hanyinger masnap egesz nap. nekem az szokott segiteni ha fekve maradok mert akkor nem erzem anyira es a citromos tonic nagyon jot tett nekem de bizonyos idore igyisugyis szukseg van hogy rendve gyere ...
2009. júl. 1. 11:34
25/34 A kérdező kommentje:
igen fekve tényleg kényelmesebb, úgy is rossz, de elviselhetőbb.
2009. júl. 1. 14:37
26/34 anonim válasza:
Egy jó tányér hús leves. Ha nem segít akkor sok ásványvíz.
2009. júl. 16. 22:28
27/34 anonim válasza:
Ha meg akarod gyorsítani a folyamatot akkor Outox nevű ital segíthet, de készülj fel, h baromira drága, viszont segíti az alkohol lebontását. Kb. fele vagy harmad annyi idő alatt lebontja.
2009. júl. 17. 08:39
28/34 A kérdező kommentje:
az jó, bár nem vok vmi pénzes:) de am köszi mindenkinek a segítséget. Legközelebb alkalmazok midnent..már ha lesz legközelebbxD mert még azota is undorodom a piátol:S de nem is baj az:D
2009. júl. 17. 13:02
29/34 anonim válasza:
Szintén szavaznék a jó kis húslevesre. Bár van úgy, hogy arra sem bírok ránézni másnaposan. Aztán ugye a víz - ahogy addig is írták a többiek - az oxigénfelvétel miatt. És amit még nem olvastam eddig: nálam a meleg vagy langyos tej is sokat szokott segíteni. Nyugtatja a gyomrot. Én gyakran ezzel kezdem a másnapot.
2009. júl. 24. 22:42
30/34 anonim válasza:
hát mint írták még piálás előtt jól jön a zsíros kenyér,sörnél,bornál közben is,mikor így ittam sok sört másnap nem volt semmi bajom,viszont mikor nem ettem előtte-közben normális kaját,és reggel hazamentem akkor az alvás nélküli éjszaka után az ember aludni akar,na én olyankor elkezdek szédülni az ágyban,és akkor leszek szarul...viszont ha nem alszok hanem gépezek tévézek levegőn vagyok semmi baj,csak a fáradtság miatt télleg jól jönne az alvás,de ilyenkor meg már nem bírok elaludni és csak forgok az ágyban és szédülök-szédülök....aztán jönnek a vukkok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!