Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem forrt ki a borom?...

Miért nem forrt ki a borom? Ilyenkor utólag lehet bele rakni még +cukrot? Vagy már az a "lé" megbuggyant? Kb 2 hete csináltam.

Figyelt kérdés
Akácborról lenne szó. 90 Litert csináltam kb és azt mondták, hogy ebbe kellett volna 15-20 kg cukor, mert ugye itt alapból nincs gyümölcs cukortartalom. És én raktam bele 10 kg cukrot és 1 kg akácmézet. De nemindult meg. Még borélesztőt is raktam bele de semmi.
2012. máj. 21. 07:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!