Nagyon kevés lett a pörkölten a szaft, szinte minimális, így utólag tehetek még hozzá vizet?
Ha bolti csirke-pörkölt, akkor az első válaszoló által írt pörköltszaft alapot csinálnám meg, és forralnám hozzá.
Ha sertés, marha (akármi más), akkor elég csak a kész pörkölthöz önteni vizet és összeforralni vele.
kedves ötödik. Ha volt alatta elég hagyma, zsír és csak a víz párolgott el belőle,akkormiért is lenne "vizeslötty", ha csak visszatölti ami elpárolgott? se a zsír, se a só, se az íz nem tud elpárologni a vízzel, az mind ott marad.
Szerintem te nem nagyon főzöl, csak osztod a "jó" tanácsot.
Higyél inkább azoknak akik 20-30 éve főznek és tudják,hogy nyugodtan fel lehet önteni vízzel.
még annyit hozzá, én sem vagyok hibátlan, én is van, amikor elhibázok valamit a főzés során, még ennyi tapasztalattal mögöttem is. de! tudom mit érdemes, és hogyan helyerehozni, és azt is, hogy mikor kell szívfájdalommal ugyan , de kidobni.
Szívélyes üdvözlettel- első...és ötödik:)
Engem is érdekelne, hogy egy hagymás-vizes lötty mennyivel lesz jobb, mint egy felhigított hagymás-húsos-pörköltes szaft...
Lehet pepecselni vele, csak semmi értelme. A pörköltet lehet vízzel higítani. Nyilván nem egy literrel (de az egy liter vízen a hagyma sem segít), de a jó szaftban van annyi tartalék, hogy elbírja azt a vizet, amit egyébként az 1. által javasolt hagyma elbírna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!