Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Minőségi bor készítésekor...

Minőségi bor készítésekor lehet-e a mustot cukrozni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Természetesen nem.
2009. jún. 6. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha cukrozzák akkor abból pezsgőbor lesz:P
2009. jún. 13. 01:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
100%

nem!

A pezsgőnél a kész alapborhoz adhatnak cukrot, de a mustba oda sem tesznek!

2009. jún. 22. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!