Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy ne legyek rosszul, ha be...

Hogy ne legyek rosszul, ha be szeretnék rúgni mocskosul?

Figyelt kérdés
Nincs erre valami praktika?:D Mert, ha én rosszul leszek az alkoholtól akkor úgy haszna vehetetlen leszek ahogy vagyok semmit nem tudok akkor már csinálni. Holnap ünneplem a születésnapom, de nem akarom hamar beoffolni a bulit. Mit csináljak, hogy ne legyek annyira rosszul?
2011. nov. 17. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Nálam bevált a 8 sör egy óra alatt taktika. Semmire nem emlékszem, de nem voltam rosszul, végig pörögtem, és csak kicsit voltam másnapos. Ez a taktika már többször bejött:-)
2011. nov. 18. 09:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, kiábrándítóan hangzik, de minden pohár ital után egy pohár vizet is meg kell inni, így megelőzöd a kiszáradást és az ezzel járó kellemetlen tüneteket. És nem javasolt keverni az italokat, inkább csak egyfélét igyál.
2011. nov. 18. 10:09
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Egy félét igyál végig, de az ne rövidital legyen. Másnapra meg főzess anyukáddal húslevest, vagy káposztalevest. Boldog szülinapot. Érezd jól magad. :-)
2011. nov. 18. 10:12
 14/17 Bubuc ***** válasza:
51%

csatlakozom az előttem szólókhoz, annyit tennék még hozz, hogy bul előtt egy órával kajálj be jól, lehetőleg ne salátával, rántott hús, sült krumpli, etc. Ha kajálsz előtte (és közben ropi, vagy valami sós biszbasz), tuti nem leszel olyan rosszul.

Ja, és a buli napján napközben vegyél be jó sok C-vitamint!!

2011. nov. 18. 12:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem az a trükköm, hogy lefekvés előtt iszok egy nagy pohár cukros vizet.
2011. nov. 19. 23:31
 16/17 mustafa33 ***** válasza:
1 marok C vitamin.
2011. nov. 20. 01:50
 17/17 anonim ***** válasza:

egyél a buli elött rendesen (zsíros kaját)

ne keverd az alkoholt

ha már kevered növekvő sorrendben

sör, bor, erős és utána csak erős

ne gagyi alkoholt igyál hanem márkásat pl. Finlandia, Ballantines

2011. nov. 22. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!