Melyik pia az amitől nem lehetnék rosszul mert amikor elkezdem inni rosszul leszek és kihányom és melyik az amelyik finom is?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 22:29
2/18 anonim válasza:
Egyik se finom legalábbis nekem!A pezsgő jó de az se finom!Ilyenkor a tequila a legjobb mert annak elveszi az ízét a só meg a citrom!
3/18 anonim válasza:
likörök
vodkanarancs
vadász(boroskóla)
koktélok
martini
4/18 anonim válasza:
vodkanarancs 100% narancslével 1:3 higításban isteni:)
Amúgy jó még a csokilikőr, vadász, és az ízesített sörök
5/18 Snapette válasza:
Milyen pia volt az, amit kihánytál? Én pl. nem bírom az édes piákat, mint likőrök, meg koktélok, egyszerűen nem ízlenek, azoktól van hányingerem, de a whisky, a konyak, a gin, a tequila okés, azokat szeretem.
6/18 A kérdező kommentje:
Vodkát és Jégert szoktam inni vodkát szinte mindig kihányom :S
2011. júl. 25. 22:55
7/18 anonim válasza:
Talán a májad kezd el problémázni a pia miatt. Figyelj rá.
10/18 anonim válasza:
nem kell annyit inni, hogy kihányd. a Malibu narancslével keverve, vagy a curacao(?) pl finom is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!