Melyik pia az amitől nem lehetnék rosszul mert amikor elkezdem inni rosszul leszek és kihányom és melyik az amelyik finom is?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 22:29
11/18 anonim válasza:
ha azonnal kihányod akkor orvos,mert ott tuti belső szervi hiba van....
1ébként tényleg nem kell annyit inni h ki is hányd....
3....Jéger,jéger,jéger:)
12/18 anonim válasza:
Lehúzol 2 feles vodkát naranccsal, utána meg le sem sz*rod az ízét. Mondjuk az szerintem nem normális, hogy rögtön kihányod, miért?
13/18 Snapette válasza:
Ha a vodkával ízre nincs bajod, akkor próbáld meg a whiskyt. Nem hasonlítanak ugyan, de a whisky nem annyira vad, mint a vodka. Egyébként kérdés az is, hogy mennyi után hánysz, és milyen fajtát iszol, mert vodkából van nagyon olcsó, nagyon ócska is, amelyiknél inkább az fura, ha benned marad...
14/18 A kérdező kommentje:
Megszagolom a piját és igy rám jön a rosszul lét :D aztán elkezdem enni meg ha sokáig iszom éppen h lemegy vmikor aztán ha iszik iszok akkor rosszul leszek éskijön :S
2011. júl. 26. 09:11
15/18 anonim válasza:
Én megértelek velem is ilyen szokott lenni de a lényege az hogy nem szabad megtartani szádban hanem egyből nyelni kell ha megtartod akkor utána már ki is jön nem tudod lenyelni!Vagy ha lenyeled akkor hánysz!Amúgy az édes piákat én sem bírom az már tényleg kotyvalék!Mondom a legjobb a tequila mert az sóval,citrommal isteni én imádom!A goldot pedig narancsal és fahéjjal kell fogyasztani az is nagyon jó és ütős is!
16/18 anonim válasza:
Akkor ne igyál,más megoldás nincs.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó előttinek :)
2011. júl. 26. 12:06
18/18 anonim válasza:
Sprite + fehérbor (édes, muskotályos a legjobb), a sprite legyen több benne.
Olyan, mintha szénsavas szőlőlevet innál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!