Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy igyam a vokdát, hogy ne...

Hogy igyam a vokdát, hogy ne hányjak tőle és ne érezzem rosszul magam?

Figyelt kérdés
Szóval,ugy szoktam,hogy pl.02.es Klainka sio citrom-lime leiszom kicsit és beletöltöm a vodkát és azt iszom,na mármost van amikor megfájdul a gyomrom vagy hányingermevan?de van amikor semmi?ez mivel befolyásolható?Pénteken lenne egy paty,ahol is ezt innék igy,és nem akarok rosszul lenni. 16/f nem kérek,hogy még nem kéne innom.imádom:DD pacsi mindenkinek aki imádja:)
2011. aug. 10. 22:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
vacsorázz rendesen... és közben is egyél vmit.chipset, popcornt ilyesmi...és tanulj meg írni ;)
2011. aug. 10. 22:53
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi:d bocs ccsak ittammár:DDDDDDD
2011. aug. 10. 22:55
 3/15 anonim ***** válasza:

1. Tedd egy hőálló kis edénykébe a már 220 fokra előmelegített sütőbe.

2. Hagyd bent 16 percig.

3. Vedd ki, ne várj vele míg hűl egyből idd meg.

UI: Lehet, hogy soha többé nem kell vodkát innod az életed folyamán, de legalább jobban üt. Főleg patyban.

2011. aug. 10. 22:57
 4/15 A kérdező kommentje:
hahahha:D
2011. aug. 10. 22:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Vedelés előtt zsíros kenyeres vacsi (sok zsírral), pia mellé rágcsálnivaló (lehetőleg olajos pl chips). És az sem árt, ha minden pohár ital után iszol legalább ugyanannyi alkoholmentest.
2011. aug. 10. 23:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Dobozból iszom:D
2011. aug. 10. 23:07
 7/15 anonim válasza:
Szánalmas....
2011. aug. 10. 23:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Dobozos vodka? WTF?
2011. aug. 10. 23:22
 9/15 A kérdező kommentje:

hahha azthiszed magamra veszem?:DD rossz helyen vagy:DD

olyan,hogy pl dobozosnarancslébe öntöd bele a vodkát,nem pohárba,szerintem az amugyis hülyeség,,és igy még magaddal is tudod vinni akárhová:D

2011. aug. 10. 23:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem a poháron volt a hangsúly, hanem a mennyiségen. De mindegy, ha hányni akarsz...

Egyébként csak azért hánysz, mert a gyomrodnak nincs kedve egy jó kis gyomorfekélyhez, de m1. Egyáltalán nem kötelező betartani azt amit leírtam, én mindössze tanácsot adtam.

2011. aug. 10. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!