Hogy igyam a vokdát, hogy ne hányjak tőle és ne érezzem rosszul magam?
Figyelt kérdés
Szóval,ugy szoktam,hogy pl.02.es Klainka sio citrom-lime leiszom kicsit és beletöltöm a vodkát és azt iszom,na mármost van amikor megfájdul a gyomrom vagy hányingermevan?de van amikor semmi?ez mivel befolyásolható?Pénteken lenne egy paty,ahol is ezt innék igy,és nem akarok rosszul lenni. 16/f nem kérek,hogy még nem kéne innom.imádom:DD pacsi mindenkinek aki imádja:)2011. aug. 10. 22:47
11/15 anonim válasza:
Na, ha narancslével iszod, akkor nekem ne nyávogjál!
12/15 A kérdező kommentje:
Tudomtudom,és köszi a kajálás meglesz:D csak sose volam a hice annak,hogy méregessük,hogy msot mennyi ebből mennyi abból.öntsük össze aztán indulás:D
2011. aug. 10. 23:30
13/15 A kérdező kommentje:
Nem azzal iszom:D csak azt irtam,hogy megértse:D
2011. aug. 10. 23:30
14/15 anonim válasza:
"leiszom kicsit és beletöltöm a vodkát"
Mindegy, hogy narancs vagy limelé, nem tisztán iszod, és kész. Egy szavad nem lehet.
15/15 anonim válasza:
Ivás előtt tolj be 2 zsírosdeszkát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!