Hogy ne legyek rosszul, ha be szeretnék rúgni mocskosul?
Figyelt kérdés
Nincs erre valami praktika?:D Mert, ha én rosszul leszek az alkoholtól akkor úgy haszna vehetetlen leszek ahogy vagyok semmit nem tudok akkor már csinálni. Holnap ünneplem a születésnapom, de nem akarom hamar beoffolni a bulit. Mit csináljak, hogy ne legyek annyira rosszul?2011. nov. 17. 23:21
1/17 anonim válasza:
Vedelés nélkül nem is tudsz ünnepelni?
2/17 A kérdező kommentje:
Tudnék, de nem áll szándékomban.
2011. nov. 17. 23:34
3/17 anonim válasza:
elöször is pihend ki magad,aztan zabalj egesz nap szalonnat,amennyi csak beledfer,de azert rosszul ne legyel töle :D!ne felj arra fogsz birni inni...
4/17 anonim válasza:
ne igyál olyan sokat. akkor szoktam offolni, hogyha később üt be a pia. mert ha megiszol valami, azt kb olyan 10 perc múlva érzed meg igazán! szóval próbálj egy kicsit okosabban inni. meg persze egyél előtte
5/17 anonim válasza:
meg legyen nálad ropi az nekem segített :) néha.. :D
6/17 gergoap válasza:
Kezdj mindíg 1-2 Unicummal. Az nálam mindíg segít.
7/17 anonim válasza:
Ne egyszerre igyál sokat, hanem folyamatában kisebb mennyiségeket. És ne éhgyomorra, és közben is egyél vmit, esetleg sós rágcsálnivalót.
8/17 anonim válasza:
Bombapezsgő. Finom is és nem tart sokáig a hatása, lehet vedelni.
9/17 anonim válasza:
Ha mocskosul berúgsz, akkor mocskosul is fogod magad érezni másnap. Mi ebben a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!