Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi volt az a legnagyobb...

Mennyi volt az a legnagyobb mennyiségű pia, amit megittál? Hogyan végződött a történet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 19:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
3üveg pezsgő egyedül osztálykirándiláson, amitől úgy beálltam, hogy keresztbe volt a lábam és totál elzsibbadt, de nem tudtam megmozdítani, hogy lerakjam egymás mellé őket. Nagyon gáz volt, azán egy kortynál majdnem az asztal közepére hánytam és ott lett vége a piálásnak aznapra. Másnap semmi bajom nem volt érdekes mós. másnapos még sosem voltam.
2009. máj. 4. 23:20
 22/31 anonim válasza:
100%

A legtöbb az 9 feles pálesz volt a 35. szülinapomon...

A legrémesebb másnaposságot viszont 2 feles abszint okozta...sohatöbbé. :)

2009. máj. 9. 11:13
 23/31 anonim ***** válasza:
77%

egy kis pálnika, 7 pohár bor, 2 pohár pezsgő, és még egy sör ezt mind egy óra alatt teligyomorra aztán volt három hányás és másnap semmi bajom nem volt

14/F

2009. máj. 10. 01:46
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy üveg zöld Absinth dzsússzal, miután a dzúsz elfogyott borral ittam. Hárman ittuk, én kb. ha felesekre bontanám, akkor 6 felest ittam belőle. SEMMI bajom nem volt, nem voltam berúgva, legalábbis nem éreztem, hogy az lettem volna. De éjszaka arra ébredtem fel, hogy nem ver a szivem. Azóta Absinthot nem ittam!

L, 18

2009. máj. 16. 22:53
 25/31 anonim ***** válasza:

én egyszer kezdtem el esztelenmül inni, általában tudom a mértéket, de akkor nagyon kivoltam.

4 feles hp, 10 percen belül

20 perc múlva 7 vodka kb 5 percen belül:))

10 perc múlva 2 jáger

utánna 2 sör, meg egy fél üveg pezsgő, ez az egész kb 1,5 óra alatt., este 9kor kezdtem, a 2. sörre már nem naon emlékszem.

elmentem aludni, de már 3kor fennt voltam, és utánna se aludtam vagy 2 napig:) semmi komoly bajom nem volt.

Ja ez gólyatáborban volt

2009. máj. 25. 23:08
 26/31 anonim ***** válasza:

"De éjszaka arra ébredtem fel, hogy nem ver a szivem."

XDDDD

Nyugi vert az, az absinth fura dolgokat tud művelni az aggyal:))

2009. máj. 25. 23:11
 27/31 anonim válasza:
Egy üveg pálinka. Semmire nem emlékeztem a napból, úgy mondták el nekem, és két napig másnapos voltam.
2009. júl. 16. 13:58
 28/31 anonim válasza:
Lány vagyok és nem vagyok rá túl büszke, de 3/4 üveg Finlandia vodka, meg valamennyi vörösbor. (Imádom a vodkát, csak úgy tisztán szoktam, csak és kizárólag buliban, és nem túl gyakran, de az egy hatalmas buli volt :D) Hát másnap lett némi szájon át kijövő végterméke a dolognak meg égett a gyomrom mintha kötelező lenne, de estére jobb lett. :-)
2009. júl. 26. 19:30
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
(liter vodka+fél liter tequila)/1,5 óra => korház
2009. szept. 26. 23:55
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
(liter vodka+fél liter tequila)/1,5 óra => kórház
2009. szept. 26. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!