4 liter vörösbor.. Nem kicsit másnapos voltam utána..
2009. máj. 3. 22:01
12/31 A kérdező kommentje:
Miért szavazol le őszinte válaszokat?
(Ki fogom deríteni, hogy ki vagy?)
2009. máj. 3. 22:06
13/31 anonim válasza:
Ketten az unokabátyámmal ittunk meg egy éjasza alatt egy rekesz kis Heinekent,1 liter Hubertust és egy 7dl-es curaccaot, akkor voltam 17 éves azt hiszem, ja és lány vagyok. nagyon-nagyon beteg voltam tőle, de egyszer szörnyen berugtam ugyan is fél óra alatt sikerül kb. 6dl unicumot becsókolni. semmire nem emlékszem. most 26 éves vagyok és már évek óta nem ittam alkoholt, szerintem egy felestől berugnék
2009. máj. 3. 22:29
14/31 anonim válasza:
Milyen az az absint? Tudom, hogy zöld valami, tv-ben láttam, de mihez lehet hasonlítani az ízét?
2009. máj. 3. 23:30
15/31 anonim válasza:
Kettő üveg Éva-vermouth / 7.5 dl per üveg...:) / 19 évesen. A végén a csajom, aki biztonsági őr volt...:), hazahúzott a földön, azután 3 napig epés hányás, még a fött krumplit is "kiraktam"....:!
2009. máj. 3. 23:54
16/31 anonim válasza:
7 db GinTonic -egészen álltam a lábamon.
A kidőlés inkább a 2,5 üveg Bikavér környékén volt (persze ez egy másik alkalom volt).
2009. máj. 4. 00:16
17/31 anonim válasza:
15-16 évesen osztálykiránduláson, piás előzmény nélkül: 3 rumostea (á 0,5 dl/db), majd egy 7dl vörösbor és 2dl vodka.
Következmény: albánszamár. Nevetség tárgya. Másnaposság. Majd több hónapos undor a szesztől. (Ezutóbbi volt a leghasznosabb). Azóta (37vagyok) kb háromszor, ha berúgtam életemben, de ezeket mindig több hetes alkoholundor követi.
2009. máj. 4. 07:27
18/31 anonim válasza:
Ketten csajok: 1 üveg Fütyülős meggy, majd rádobtunk fél liter házipáleszt! Jó volt! bírjuk a piát! A titok: egyél közben és mielőtt lefekszel igyál meg fél liter vizet, akkor nem lehet baj!
2009. máj. 4. 10:47
19/31 anonim válasza:
1 puerto rico-i rum(75%)
1 boros kóla
1 whisky
1 vodka
1 absint
A végeredmény: egész éjszakás hányás.amint kijöttem a toalettről és kitakarított a csaj(megjegyzem,tuti nem hánytam szét a wc-t mert annyira még magamnál voltam és ha részeg is vagyok adok magamra,nem teszek kárt a wc-ben),szóval kitakarított és már mentem is vissza,így hazaparancsoltak éjfélkor a barátaim.A buszon is behánytam a rázkódás miatt,papírzsepibe ami nem folyt szét(!)...másnap?Csak a szokásos kialvatlanság és fejfájás:D
21/L
2009. máj. 4. 15:10
20/31 anonim válasza:
utolsó vagyok...
mennyiségre nem ez volt a legtöbb,de minőségre igen:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!